Ekonomija
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA

Urednim klijentima podmiruju do pet anuiteta  
Objavljeno 5. prosinca, 2019.
Kreditna ponuda Hrvatske poštanske banke od danas je bogatija za nenamjenski kredit u kunama s fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate od dvije do pet godina, tijekom kojih banka podmiruje cijeli anuitet u mjesecu kad je klijentu rođendan.
Novi nenamjenski kredit HPB odobrava u iznosu od 10.000 do 100.000 kuna, s fiksnom kamatom od 6 % uz uključen trošak osiguranja otplate ili 6,5 % bez police osiguranja.
"Pravo da svake godine tijekom trajanja kredita plati jedan anuitet manje, klijent ostvaruje urednim ispunjavanjem obveza prema banci. Novi kredit bit će u ponudi do 31. svibnja 2020., a naknada njegovu obradu se neće naplaćivati. HPB je fokusiran na zahtjeve klijenata i konkurentnu ponudu za svakodnevne usluge kao i za financiranje njihovih životnih potreba. U godinu dana ukupni krediti stanovništvu porasli su približno milijardu kuna, uz rast i stambenih i nenamjenskih. Nakon APN kredita za koje je ponudila najnižu kamatnu stopu od 2,09 % i osvojila 15 % tržišta, HPB je odlučio i korisnicima nenamjenskih kredita pružiti benefite i olakšati otplatu. Povjerenje više od 600 tisuća klijenata i njihov stalni rast potiču nas da nudimo najpogodnija rješenja i uvjete. I nova vrsta kredita potvrda je da je naš prioritet odgovorno kreditiranje i briga o financijskoj urednosti klijenta", navode iz HPB-a. Z.Rupčić
Možda ste propustili...

NA KOCKI IM JE KONKURENTNOST I RAST

Europske banke zahtijevaju status strateškog sektora

NA MOSTARSKOM SAJMU 42 TVRTKE IZ RH

Planiraju poboljšati izvoz na tržište BiH

Najčitanije iz rubrike