TvObzor
HRT: THE VOICE HRVATSKA

Kreće treća sezona najpopularnijeg glazbenog showa
Objavljeno 6. prosinca, 2019.
U audicijama, kojih će u ovoj trećoj sezoni biti pet, a prva je na rasporedu u subotu, 7. prosinca u 20.05 na HRT-u 1, ponovno ćemo uživati u najnapetijem dijelu toga glazbenog showa

I napokon, u subotu, 7. prosinca u 20.05 na Prvom programu HTV-a (HRT-HTV1), kreće treća sezona najpopularnijeg glazbenog showa u nas, “The Voice Hrvatska”.

U audicijama, kojih će u ovoj trećoj sezoni biti pet, ponovno ćemo uživati u najnapetijem dijelu toga glazbenog showa, jer kandidat dolazi na veliku pozornicu i svojim glasom, osobnošću te izvedbom pokušava okrenuti bar jedan mentorski stolac. Trenutak u kojem čuje prepoznatljiv zvuk “gljive” te vidi da se jedan stolac okreće, ostat će mnogima dugo u sjećanju, kao što će mnogi od njih, nažalost, zapamtiti tišinu na kraju pjesme kad pred sobom vide samo natpise na poleđini stolaca... Veselje, suze, smijeh, radost zbog uspjeha, teške odluke koje moraju donijeti birajući jednog od mentora koji im se okrenuo, sve ćete to vidjeti u emisijama audicije pet sljedećih subota.

Novi mladi ljudi hrabro su prihvatili izazov i svojim nastupima pokušali pobijediti tremu.

Ni mentorima nije bilo lako, prvi put u crvene stolce sjeli su Vanna, Massimo i Davor Gobac, uz Ivana Dečaka, koji je već treću sezonu na mentorskoj poziciji. Glazbeni doživljaj pojedinih natjecatelja vrlo brzo ih je natjerao da zaborave na težinu odluke i požele vidjeti pjevača te ga nagovoriti da postane jedan od njihovog deseteročlanog tima. Voditelji showa su Iva Šulentić i Ivan Vukušić.

Kakvi su ovogodišnji natjecatelji? Kakvi su mentori? Tko će vas oduševiti i hoćete li se baš uvijek složiti s odlukom mentora? Ne propustite pogledati prvu emisiju “The Voicea Hrvatske” i uživati u novim glasovima koji će vas oduševiti.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata