Kultura
OTVORENA IZLOŽBA GEA MAGIA

Danijela Firšt prvi put predstavila svoje unikatne radove
Objavljeno 4. prosinca, 2019.
Gradska knjižnica i čitaonica Belišće za kraj događanjima prepunoga studenoga organizirala je zanimljivu izložbu predmeta i nakita od keramike - Gea magia. Nakon službenog otvorenja izložbe posjetitelji su mogli pogledati i kupiti unikatne radove autorice Danijele Firšt iz Našica. Ona je prvi put odlučila izložiti svoje radove u javnosti, a reakcije su bile jako pozitivne. Staklene vitrine Knjižnice, u predvorju Gradske uprave grada Belišća, popunjene su prekrasnim posudama, šalicama, svijećnjacima, pahuljicama, nakitom i mnoštvom kreativnih uradaka od keramike u različitim bojama, koje autorica sama osmišljava i izvodi do savršenstva, napominju iz knjižnice.

- Svi prisutni mogli su čuti kako je došlo do jednog samoostvarenja te što je Danijelu potaknulo da se bavi baš glinom - dodaje Vlasta Putar.
Iz Knjižnice pozivaju ljubitelje originalnih ručnih radova da dođu pogledati izložene uratke i možda tako pronađu idealan božićni poklon za voljene. To mogu do 7. prosinca, do kada će izložba biti otvorena. N.Vek.
Možda ste propustili...

MBP PREDSTAVLJA KATALOG IZLOŽBE “USPOMENE NA DJETINJSTVO”

16 priča o djetinjstvu i odrastanju

Najčitanije iz rubrike