Sport
IZBORNIK MEĐU “VODENIMA”

Marjanović je vrlo talentiran, isplatilo ga se doći pogledati
Objavljeno 3. prosinca, 2019.
Izbornik hrvatske stolnoteniske reprezentacije Neven Karković u svrhu regionalnog razvoja obišao je STK Vodovod Osijek, gdje je u dvorani Gradski vrt odradio trening s dva talentirana igrača, Gabrijelom Marjanovićem i Lukom Krajinovićem.

- Ciljano sam došao u Osijek, kako bih vidio dva nadarena mlada igrača Vodovoda. U odsutnosti trenera Ivana Šestaka sa mnom je radio Dragan Knežević, a s klincima smo trenirali oko dva i pol sata. Ostavili su dobar dojam na mene, pogotvo Marjanović, koji je iznadprosječno talentiran. Marjanović je bit rada regionalnih centara jer je on iz Privlake i svaki dan putuje sat vremena na trening, a tu žrtvu podnose on i njegovi roditelji, što je jedini način za uspjeh - istaknuo je Karković.

Inače, hrvatski izbornik je na mini turneji po Slavoniji navratio u Vinkovce, gdje je bio na obilježavanju desetogodišnjice STK-a Cibalia.

- STK Cibalia je klub koji ima glavu i rep te ljude s ambicijom na čelu s Danijelom Jelinekom. Vjerujem kako imaju dobar temelj da u bližoj budućnosti ostvare zapaženije rezultate - dodao je Karković. HSTS
Možda ste propustili...

FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete

NOVA TRI BODA NA KONTU LIDERA

Zrinski nije zabio pogodak, ali je pobijedio

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

Najčitanije iz rubrike