Sport
IZBORNIK MEĐU “VODENIMA”

Marjanović je vrlo talentiran, isplatilo ga se doći pogledati
Objavljeno 3. prosinca, 2019.
Izbornik hrvatske stolnoteniske reprezentacije Neven Karković u svrhu regionalnog razvoja obišao je STK Vodovod Osijek, gdje je u dvorani Gradski vrt odradio trening s dva talentirana igrača, Gabrijelom Marjanovićem i Lukom Krajinovićem.

- Ciljano sam došao u Osijek, kako bih vidio dva nadarena mlada igrača Vodovoda. U odsutnosti trenera Ivana Šestaka sa mnom je radio Dragan Knežević, a s klincima smo trenirali oko dva i pol sata. Ostavili su dobar dojam na mene, pogotvo Marjanović, koji je iznadprosječno talentiran. Marjanović je bit rada regionalnih centara jer je on iz Privlake i svaki dan putuje sat vremena na trening, a tu žrtvu podnose on i njegovi roditelji, što je jedini način za uspjeh - istaknuo je Karković.

Inače, hrvatski izbornik je na mini turneji po Slavoniji navratio u Vinkovce, gdje je bio na obilježavanju desetogodišnjice STK-a Cibalia.

- STK Cibalia je klub koji ima glavu i rep te ljude s ambicijom na čelu s Danijelom Jelinekom. Vjerujem kako imaju dobar temelj da u bližoj budućnosti ostvare zapaženije rezultate - dodao je Karković. HSTS