Regija
ZA DOSTOJANSTVEN BOŽIĆ SOCIJALNO UGROŽENIM OBITELJIMA

Grad Županja priprema poklon-pakete
Objavljeno 4. prosinca, 2019.
ŽUPANJA


Grad Županja za predstojeće božićne blagdane pomoći će obiteljima teškog materijalnog stanja, a s prigodnim poklon-paketićima za svetog Nikolu darivat će i djecu.


- Želimo omogućiti našim sugrađanima koji vrlo teško žive i kojima je pomoć zaista potrebna da najradosniji kršćanski blagdan provedu dostojanstveno. Želimo da i njihove obitelji osjete toplinu doma, ljubavi i zajedništva i da u njihovim domovima zasja svjetlo Božića, kaže gradonačelnik Županje Davor Miličević. Kako doznajemo od višeg referenta u gradskoj upravi Denisa Softića, bit će podijeljeno 108 paketića djeci članova braniteljskih udruga i korisnika gradskog socijalnog programa. Vrijednost paketića je po 100 kuna, a podjela će biti organizirana u petak.


Grad će podijeliti i oko 200 velikih obiteljskih paketa vrijednih po 300 kuna. Polovinu sadržaja paketa čine domaći proizvodi lokalnih proizvođača, članova županijskog Agroklastera, a drugu polovinu proizvodi iz poduzeća Patričar. Poklon-pakete korisnici će moći preuzeti u petak, 13. prosinca.
Za pojedinačne slučajeve, koji se znaju naknadno javiti, Grad će osigurati i dodatne pakete. M.L.O.
Možda ste propustili...

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

OPĆINA VILJEVO PLANIRA GRADNJU

Srijemski kulturni centar u Ivanovu

Najčitanije iz rubrike