Regija
ZA DOSTOJANSTVEN BOŽIĆ SOCIJALNO UGROŽENIM OBITELJIMA

Grad Županja priprema poklon-pakete
Objavljeno 4. prosinca, 2019.
ŽUPANJA


Grad Županja za predstojeće božićne blagdane pomoći će obiteljima teškog materijalnog stanja, a s prigodnim poklon-paketićima za svetog Nikolu darivat će i djecu.


- Želimo omogućiti našim sugrađanima koji vrlo teško žive i kojima je pomoć zaista potrebna da najradosniji kršćanski blagdan provedu dostojanstveno. Želimo da i njihove obitelji osjete toplinu doma, ljubavi i zajedništva i da u njihovim domovima zasja svjetlo Božića, kaže gradonačelnik Županje Davor Miličević. Kako doznajemo od višeg referenta u gradskoj upravi Denisa Softića, bit će podijeljeno 108 paketića djeci članova braniteljskih udruga i korisnika gradskog socijalnog programa. Vrijednost paketića je po 100 kuna, a podjela će biti organizirana u petak.


Grad će podijeliti i oko 200 velikih obiteljskih paketa vrijednih po 300 kuna. Polovinu sadržaja paketa čine domaći proizvodi lokalnih proizvođača, članova županijskog Agroklastera, a drugu polovinu proizvodi iz poduzeća Patričar. Poklon-pakete korisnici će moći preuzeti u petak, 13. prosinca.
Za pojedinačne slučajeve, koji se znaju naknadno javiti, Grad će osigurati i dodatne pakete. M.L.O.
Možda ste propustili...

PROCJENA ŠTETA OD PRIRODNIH NEPOGODA

Bit će upućen zahtjev Županiji

VINKOVCI PONOVNO IMAJU FAKULTET

Upisano 15 brucoša na Drvnu tehnologiju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana