Regija
NISU IH ZABORAVILI NI OVE GODINE

24. put humanitarna akcija Vukovaru ZaDar
Objavljeno 3. prosinca, 2019.
VUKOVAR


U sklopu 24. humanitarne akcije Vukovaru ZaDar u posjetu Vukovaru bili su hodočasnici iz Zadra. I ovaj su put donijeli vrijednu donaciju kojom u Vukovaru pomažu obitelji koje žive u socijalno teškim uvjetima. Prikupljena je pomoć u prehrambenim artiklima, higijenskim potrepštinama i novcu vrijedna 32.000 kuna - a sve se predaje Caritasu vukovarskog dekanata.


Njih je primio zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček, zahvalivši Hrvatskoj katoličkoj udruzi medicinskih sestara i tehničara Zadar, Gradu Zadru i Zadarskoj županiji.


- Zahvaljujući njima pokazuje se koliko Vukovar ima prijatelja diljem Lijepe Naše. Oni su naši prijatelji ne samo od vremena Domovinskog rata, kada su nas smjestili u Zadar i diljem jadranske obale, nego i danas u miru kada mukotrpnim radom prikupljaju sredstva za socijalno ugrožene obitelji i naš Caritas - kazao je Pavliček. Pokretačica akcije, časna sestra Melhiora Biošić, posebno je zahvalila Gradu Vukovaru "na svemu što znači za Hrvatsku."
Zadrane je pozdravio i gradonačelnik Ivan Penava i zahvalio na golemom trudu koji svake godine ulažu u akciju Vukovaru ZaDar. S.B.
Možda ste propustili...

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

DVD BENIČANCI

Za dom 30.000 €

ZA DJECU OD 3 DO 11 GODINA

Otvara se Šumski pedagoški centar

Najčitanije iz rubrike