Mozaik
IVANA KINDL OBJAVILA “OSTAVLJAŠ ME SAMU”

Nova balada o kraju jedne ljubavi
Objavljeno 3. prosinca, 2019.
Svojim najnovijim singlom Ivana Kindl nas vraća u 1990-e godine, nezaboravnu glazbenu dekadu moćnih i emotivnih balada, koje su tada doživljavale svoj vrhunac. Upravo dašak tog razdoblja Ivana nam dočarava snažnom interpretacijom, emotivnom lirikom i melodijom u svojoj novoj pjesmi "Ostavljaš me samu", koja je od danas dostupna u radijskom eteru. Pjesma je novo autorsko djelo Ivane Kindl, a nastala je uz pomoć njezina stalnog suradnika, producenta i aranžera, Alena Križaja, s kojim supotpisuje glazbu.

- "Ostavljaš me samu" nastala je u jednom dahu, u naletu dobre inspiracije. Riječi i melodija samo su tekli, stvorila se slika i priča u glavi. Spontano se dogodila priča o kraju jedne ljubavi, o spoznaji koja ostavlja neizbrisiv trag, o košmaru koji ostane nakon kraha ljubavi. Budući da sam sama doživjela takva iskustva, nije bilo teško to iskustvo pretočiti u pjesmu - kaže Kindl.

Na krilima novopredstavljenog singla, Ivana Kindl potvrđuje kako marljivo radi na pripremi svog petog studijskog albuma, čija je objava predviđena za sljedeću godinu. Također, krajem siječnja 2020. godine bit će predstavljen i prateći videospot novog singla "Ostavljaš me samu". Pjesma je trenutno dostupna u radijskom eteru, a digitalna objava slijedi 13. prosinca. T.K.
Možda ste propustili...