Regija
ADVENT U VINKOVCIMA 2019.

Dođi u Vinkovce i budi dio
najljepše Božićne priče na Orionu!
Objavljeno 30. studenog, 2019.

VINKOVCI - Božićno vrijeme većini je najljepše provesti uz svoje najmilije, no kad se zato stvori ugođaj kao u Vinkovcima u vrijeme Adventa, onda je to zasigurno dodatni užitak.

U petak, 29. studenogA, Advent u Vinkovcima otvorio je svoja vrata, zablistao je središnji vinkovački park, jelka zasjala,  kućice ponudile bogatu gastronomsku ponudu, a Djed Božićnjak strpljivo čekao na fotografiranje. Svi su posebno oduševljeni velikim klizalištem koje je među najdužima u Hrvatskoj. Mnogi posjetitelji grada na Bosutu nisu skrivali zadovoljstvo vinkovačkom bajkom na Orionu.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, u prigodi otvorenja Adventa, između ostalog je rekao:
- Krenuli smo sa svim našim sadržajima, pretvorili pješačku zonu u lednenu bajku na Orionu i tu se našlo za svakoga ponešto.Vrijeme je više slično proljeću, no nadamo se da će u narednom razdoblju biti snijega kako bi ugođaj bio još ljepši. Hvala Vinkovčanima, hvala svima onima koji izađu na naš trg i na taj način uveličaju našu manifestaciju, te joj daju jednu dodatnu toplinu. Vinkovci imaju gostoljubivost, zato mnogi vole doći u naš grad jer, kako kažu, ovdje se osjećaju kao kod svoje kuće. Svake godine dižemo ljestvicu više, tako smo ove godine posebno uredili naš park. Na kraju bi samo rekao - Dođi u Vinkovce i budi dio najljepše Božićne priče na Orionu!

Kako svaki Advent u Vinkovcima, započinje uz dobru glazbu, za to se pobrinula hrvatska diva Vanna koja je koncertom oduševila sve posjetitelje te rasplesala svoje fanove - od najmlađih do onih u najboljim godinama.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice kazne od 300 do 1300 €

U BELOMANASTIRSKOJ OŠ DR. FRANJE TUĐMANA ODRŽAN PROLJETNI SAJAM

Novac prikupljan u humanitarne svrhe

Najčitanije iz rubrike