Osijek
POZNATI DATUMI 21. PANNONIAN CHALLENGEA

Od 3. do 7. lipnja najbolji
provod na lijevoj obali Drave
Objavljeno 22. studenog, 2019.
Nakon što je ovogodišnje izdanje jubilarnog, 20. Pannonian Challengea oduševilo sve posjetitelje, doznali smo datume idućeg, 21. izdanja vodećeg izdanja urbanih sportova u ovom dijelu Europe.

Lijeva obala Drave na vas čeka od 3. do 7. lipnja iduće godine. Te datume odmah upišite u kalendar jer su urbani sportovi i odlična glazba izvrstan poticaj za provod do ranih jutarnjih sati. Najbolji vozači BMX-a, rola, skateboarda i romobila, kao i proteklih godina, spremni su za nezaboravan vikend u Osijeku, a organizatori se unaprijed ispričavaju na rasprodanim sobama i gužvama u gradu te najavljuju da će ovo biti najbolji i najveći Pannonian Challenge do sada. Ove godine, kao što je poznato, u vrijeme održavanja Pannonian Challengea nije bilo slobodnog smještaja u Osijeku i okolici, a grad je bio življi nego ikada dosad. Najveći i najopremljeniji skatepark u jugoistočnoj Europi, više od 300 vrhunskih sportaša i nikad bogatiji nagradni fond ono je što možete očekivati za nešto više od šest mjeseci. Također, BMX i skate uvršteni su na popis olimpijskih sportova, pa je to prilika da pogledate vratolomije budućih olimpijaca. Festival je odavno izišao izvan okvira Hrvatske, a već nekoliko godina iznimno je respektabilan i na svjetskoj razini.

Recept je vrlo jednostavan, ističe Jurica Barać, voditelj projekta Pannonian Challenge: "Volimo to što radimo jer volimo svoj grad. Volimo sugrađane i pružamo im iskustvo koje se može vidjeti u samo nekoliko svjetskih gradova, koji ugošćuju natjecanja u urbanim sportovima. Prošle smo godine obilježili jubilej, a sada smo već prepoznati u cijelom svijetu i samo rastemo. Pridružite nam se na najboljem provodu na lijevoj obali Drave." I. Alilović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike