Crna kronika
SPRIJEČENA KRAĐA U VINKOVCIMA

Ženi otrgnuo torbicu, svladali ga prolaznici
Objavljeno 22. studenog, 2019.
VINKOVCI

U Vinkovcima je u četvrtak bilo u tijeku kriminalističko istraživanje nasilnog čina koji se večer prije zbio u središtu grada, gdje je još uvijek javnosti nepoznati muškarac presreo 67-godišnju Vinkovčanku i otrgnuo joj torbicu s ramena.

- Nepoznata muška osoba je preksinoć (srijeda, 20. studenoga), oko 22.40, u Vinkovcima, na Trgu bana Josipa Šokčevića, 67-godišnjakinji iz Vinkovaca otrgnula torbicu s ramena. U pomoć 67-godišnjakinji priskočili su građani, koji su zadržali počinitelja do dolaska policije - javili su kratko iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Napadnutoj Vinkovčanki torbica je vraćena a da nasilnik nije stigao ništa iz nje ukrasti. Srećom, sve je vidjela nekolicina građana, koja je, ne razmišljajući, priskočila u pomoć nesretnoj ženi, svladavši nasilnika. U interesu istrage iz PU u Vinkovcima u četvrtak nisu davali nikakve pobliže informacije o tom nemilom događaju.

Kako se, pak, neslužbeno moglo doznati, postoji sumnja da je počinitelj imao pomagače. No na svaki su upit u policiji jučer odgovarali kako je "u tijeku kriminalističko istraživanje događaja" i da će više informacija biti poznato danas. Neslužbena informacija govori i da je u posljednjih nekoliko mjeseci u Vinkovcima zabilježeno više sličnih slučajeva, da su nepoznati nasilnici otimali torbice ženama u prolazu.
S.Butigan
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike