Osijek
SHOPPING S POPUSTIMA

Vikend mama, tata i beba u Portanovi
Objavljeno 22. studenog, 2019.
Shopping s popustima i natjecanje beba u puzanju
23. i 24. studenoga stiže nam još jedan Vikend mama, tata i beba u Portanovi. Tijekom cijelog vikenda bit će organiziran shopping s popustima, a u subotu, 23. studenoga od 16 do 19 sati najzabavnije natjecanje na svijetu – natjecanje beba u puzanju!

Mali natjecatelji bit će podijeljeni u tri dobne kategorije: do 9 mjeseci, od 9 do 12 mjeseci i od 12 do 18 mjeseci, a najbrža tri puzača u svakoj kategoriji osvajaju vrijedne nagrade. Prvo mjesto donosi 500 kuna za shopping u Portanovi, poklon-paket ljekarne Mandis Pharm i poklon-bon u vrijednosti od 200 kuna za ručak u restoranu Polaris u Portanovi, drugo mjesto 300 kuna za shopping u Portanovi i poklon-paket ljekarne Mandis Pharm, a treće 200 kuna za shopping u Portanovi i poklon-paket ljekarne Mandis Pharm.

Ali nitko neće otići iz Portanove praznih ruku! Osim diplome za sudjelovanje, svi prijavljeni dobit će poklone koje su osigurali sponzori dm, Ciciban, Polleo, Bebimil i Podravka.

Svi roditelji trebaju potvrditi prijavu svoje bebe najkasnije 15 minuta prije starta utrke i preuzeti majicu sa startnim brojem. Utrka beba do 9 mjeseci starosti počinje u 16 sati, beba od 9 do 11 mjeseci počinje u 17 sati, a beba od 12 do 18 mjeseci u 18 sati.

Mame, tate, bake, tete… pripremite se za navijanje i bodrenje svojih malih puzača i ne zaboravite ponijeti igračke, bočice, ključeve od auta, daljinske upravljače, odnosno sve što će vašem mališanu pomoći da završi utrku. I ne zaboravite – važno je sudjelovati, a ne pobijediti!

Sve upute, savjete, pravila i važne informacije potražite na www.portanova.hr
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STANARI KRAPINSKOG NASELJA NEZADOVOLJNI

Parkirališna su mjesta kratka, novac je bačen

2

SPORNIH DEVET MILIJUNA KUNA

Može li biti jeftiniji odvoz komunalnog otpada?

3

PROJEKT "ŽIVJETI ZDRAVO"

Hodači ponovno zajedno
podno pješačkog mosta