Tehno
ADATA PREDSTAVLJA TANAK I PRIJENOSAN VANJSKI SSD SC685

Kompaktnih dimenzija prenijet će i kopirati podatke za tili čas
Objavljeno 22. studenog, 2019.
Kompaktnih dimenzija i tanak, vanjski SSD ADATA SC685 jedan je od manjih diskova na tržištu, no unatoč skromnoj veličini prikladnoj za prenošenje, on je velik kapacitetom i prenijet će i sigurnosno kopirati podatke za tili čas.


Masa modela SC685 iznosi samo 35 g te je sa svojih 9,5 mm tanak kao kakav pametni telefon. Zahvaljujući dimenzijama nalik na karticu, on može lako stati u svaki stražnji džep hlača ili torbu te tako jamči laku mobilnost. Unatoč prenosivim dimenzijama, SC685 je do 6,6 puta brži od uobičajenog vanjskog tvrdog diska, pa korisnici mogu uživati u iznimno brzom prijenosu podataka i sigurnosnom kopiranju. Uz takve performanse korisnici mogu prenijeti 4K film veličine 10 GB za samo 20 sekundi. SC685 dolazi u kapacitetima 250 GB, 500 GB, 1 TB ili 2 TB i zadovoljava potrebe različitih korisnika. Uz to, korisnici mogu mirne duše uživati u svom SSD-u SC685 znajući da ga prati trogodišnje jamstvo.


SC685 ima USB-C priključak, koji je reverzibilan. Stoga nema iritantnog okretanja i isprobavanja kao kod uobičajenih USB priključaka. Nema pogađanja – svaki put priključit ćete ga od prve. Korisnici mogu umetnuti i koristiti uređaj na sustavima Windows, Mac OS i Android te prenositi sadržaje s jednog uređaja na drugi bez ograničenja. Bilo da se radi o poslu ili uživanju, SC685 korisnicima nudi jednostavnu mogućnost povezivanja. Korisnici ga mogu koristiti i s igraćim konzolama za ubrzavanje učitavanja. M.R.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana