Tehno
CANON

Aplikacija Creative Park
Objavljeno 22. studenog, 2019.
Oslobodite svoju kreativnost novom aplikacijom Creative Park – sveobuhvatnim rješenjem koje nudi preuzimanje i ispis raznih predložaka na dodir gumba, uz tu je besplatnu aplikaciju (za iOS i Android) moguće koristiti na stotine zabavnih i šarenih predložaka dizajna, a korisnici mogu jednostavno svojim dizajnima dati personalizirani „štih“ izravno na pametnim telefonima


Aplikacija Creative Park evolucija je internetske web-platforme Creative Park koja je privukla više od deset milijuna posjetitelja diljem svijeta. Uskoro će doći božićno vrijeme, a aplikacija Creative Park savršena je da obitelji testiraju svoje kreativne vještine – sve što treba napraviti je preuzeti predložak dizajna. Uz korištenje kompatibilnog pisača Canon PIXMA nude se predlošci za sve dobne skupine, bilo da se radi o božićnim ukrasima, personaliziranim čestitkama, kalendarima, okvirima za slike, životinjama ili 3D umjetničkim djelima. Aplikacija obuhvaća i edukativne sadržaje namijenjene djeci vrtićke ili osnovnoškolske dobi.


Creative Park prate upute koje je jednostavno pratiti, pa je izrada rukotvorina laka i zabavna aktivnost za cijelu obitelj. Aplikacija omogućuje korisnicima i da personaliziraju svoje uratke tekstom i fotografijama. Bilo da se radi o personaliziranim pozivnicama na zabavu ili rođendanskim natpisima, nikad nije bilo lakše kreativne dizajne na papiru pretvoriti u stvarnost.


Aplikacija Creative Park dostupna je na 15 jezika, što omogućuje oslobađanje mašte brojnih korisnika. Da biste počeli s radom, jednostavno preuzmite tu besplatnu aplikaciju, upotrijebite ili stvorite Canon ID i jednostavno ispišite omiljene dizajne pomoću kompatibilnog pisača Canon PIXMA.


Aplikacija Creative Park može se preuzeti iz trgovine App Store i podržava iOS 11 ili noviji te Android OS 5.0 ili noviji. M.R.
Najčitanije iz rubrike