Regija
DJEČJI VRTIĆ “SUNCOKRET”

Priznanje za inovativnost u učenju engleskog jezika
Objavljeno 20. studenog, 2019.
SLATINA - Slatinski Dječji vrtić Suncokret, koji je već godinama jedini privatni dječji vrtić u Virovitičko-podravskoj županiji, na eTwinning konferenciji koju je Agencija za mobilnost i programe EU organizirala u Zagrebu o temi "eTwinning – za razvoj učitelja budućnosti", dobio je priznanje "Europska oznaka jezika" za projekt "Što naši roditelji rade kada rade?" kao jedan od inovativnih projekata u učenju stranih jezika, a primila ga je njegova voditeljica, odgojiteljica Gordana Rakocija.

- Izuzetno smo ponosni na ovo priznanje budući da u vrtiću tek godinu dana provodimo cjelodnevni program ranog učenja engleskog jezika. To nam je dokaz da smo na pravom putu i motivacija za daljnji, još bolji rad. Svi naši odgajatelji, kako u matičnom vrtiću u Slatini, tako i u Područnom odjelu u Mikleušu, posjeduju certifikate za vođenje engleskih programa i kontinuirano se stručno osposobljavaju u području engleskog jezika - rekla je ravnateljica DV-a Suncokret, Snježana Dupan-Lovrić.

DV Suncokret je sudjelovao na Međunarodnoj znanstvenoj i umjetničkoj konferenciji "Suvremene teme u odgoju i obrazovanju – STOO", koju je Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizirao u povodu stote obljetnice te visokoškolske ustanove. Snježana Dupan-Lovrić sudjelovala je kao nositeljica radionice "Poklanjam ti zvuk" na simpoziju glazbenog odgoja i obrazovanja.
P. Ž.
Najčitanije iz rubrike