Sport
MODRI ĆE IMATI VELIKU PODRŠKU U ITALIJI

Dinamo je prodao sve ulaznice za San Siro
Objavljeno 20. studenog, 2019.
Nogometaši zagrebačkog Dinama imat će veliku podršku navijača u Milanu na utakmici 5. kola C skupine Lige prvaka protiv Atalante koja je na rasporedu 26. studenoga. Iz modrog tabora objavili su kako su rasprodane sve ulaznice i Dinamo će u Milanu bodriti 4000 navijača. Dinamo je prvotno dobio 3000 ulaznica za navijački sektor stadiona San Siro, no one su rasprodane praktički u jednom danu, pa je zbog velikog interesa zagrebački klub tražio još. I dobio je dodatnih 1000 ulaznica, ali su i one ubrzo razgrabljene. I dok su navijači ispred blagajni vikali: "Hoćemo još, hoćemo još", dobili su odgovor - rasprodano. Jednostavno, interes navijača za susret s Atalantom je ogroman, da je Dinamo dobio i nekoliko tisuća ulaznica više, i to bi vjerojatno bilo rasprodano. Na kraju su do vrijednog papirića došli samo najsretniji.


Iz Maksimira su poručili da neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače u Milanu, tako da se onima koji su ostali bez ulaznice ne isplati ni putovati u Italiju.
Uoči gostovanja u Italiji Dinamo se nalazi na trećem mjestu ljestvice C skupine Lige prvaka s pet bodova, koliko ima i Šahtar na drugoj poziciji. Atalanta je na začelju s jednim bodom, a Manchester City drži vrh ljestvice s 10 bodova. H






Ivana Liović
Najčitanije iz rubrike