Mozaik
“I SHOULDN’T BE TELLING YOU THIS”

Jeff Goldblum izdao svoj novi džez album
Objavljeno 18. studenog, 2019.
Nakon što je u listopadu predstavio singl "Make Someone Happy", na kojemu se našao fantastični Gregory Porter, Jeff Goldblum, zajedno s Mildred Snitzer orkestrom, donosi studijski album "I Shouldn‘t Be Telling You This". Hrvatskoj je publici album dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu. Na albumu "I Shouldn‘t Be Telling You This" našlo se 11 pjesama, na kojima je Jeff surađivao s velikim imenima, kao što su Anna Calvi, Sharon Van Etten, i Miley Cyrus.

- Ovaj me album čini euforičnim i kreativno ispunjenim - izjavio je Jeff, kojeg su novine The Times opisale kao glazbenika ‘‘koji nas podsjeća da bi jazz trebao biti zabavan.‘‘ Naslovnica albuma, koja prikazuje Jeffa kako svira klavir nasred bazena, snimljena je u kući legendarnog Franka Sinatre.

"I Shouldn‘t Be Telling You This‘‘ nasljednik je Jeffova debitantskog studijskog izdanja "The Capitol Studio Sessions‘‘, objavljenog u studenome 2018. Izdanje je ostvarilo velik uspjeh te se našlo na samom vrhu najpopularnijih jazz-albuma u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu. Goldblum je ovim izdanjem još jednom potvrdio da posjeduje izvanredne vještine sviranja klavira, prema kojima ga je ljetos zapamtila i publika Glastonburyja, na kojemu se Jeffov nastup istaknuo kao jedan od najupečatljivijih i najboljih trenutaka ovogodišnjeg izdanja popularnog britanskog festivala. T.K.
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike