Sport
PREMIJER LIGA

Gaća zabio i Spačva ostala neporažena
Objavljeno 18. studenog, 2019.
Rukometaši Spačva Vinkovaca u 8. kolu Paket 24 Premijer lige osvojili su samo bod na svom terenu protiv Umaga. Vinkovčani su vjerovali da mogu ostaviti kod kuće kompletan plijen, ali na kraju mogu biti zadovoljni i bodom, jer do njega su došli u posljednjim trenucima utakmice. Nakon sjajnog starta u premijerligašku sezonu Vinkovčani posustaju, pa su posljednji rezultati i igre daleko od početka prvenstva.

Vinkovčane je protiv Umažana košatao lošiji ulazak u utakmicu, kasnije su pokušavali stizati rezultat, u jednom trenutku su ga uspjeli stići i prestići, a onda u završnici ipak nisu mogli do pobjede. Gosti su od 12. minute pa sve do kraja prvog poluvremena imali rezultatsku prednost i do šest pogodaka, a upravo su s “plus šest” (9:15) otišli i na odmor. I u prvim minutama drugog poluvremena Umažani su nastavili u istom ritmu, a onda su upali u krizu, i Vinkovčani su se potpuno vratili u susret, da bi u 48. minuti prvi put izjednačili rezultat (24:24). Potom su domaći rukometaši otišli na dva pogotka prednosti (26:24), ali vodstvo nisu uspjeli zadržati. Umažani su preokrenuli na 27:28, a Lovro Gaća zabija pogodak za 28:28 i Vinkovčanima donosi bod za treće mjesto na premijerligaškoj ljestvici. A.G.
SPAČVA       28 (9)

UMAG       28 (15)

VINKOVCI - SD OŠ B. Kašića. Gledatelja 300. Suci: Nikola Knežević i Dalibor Tunuković (oba iz Vrpolja).

SPAČVA-VINKOVCI: Ćirović, Jurić, Maroš, Liščić, Vašarević 1, Vignjević 9, Radović, Pašagić, Marić 2, Vukušić 1, Antunović, Raguž 10(3), Mihaljević 2, Gaća 2, Bolanča 1, Romić. TRENER: Josip Mečić

UMAG: Lucin, Buvinić, Krupic, Horozović 3, Bošnjak 4, Ružić, Majić 2, Glavaš 7, Milinković, Maroš, Matijević, Gorbunovs 1, Sinčić 3, Vujić 8(5). TRENER: Goran Sinčić.

SEDMERCI: Spačva-Vinkovci 4 (3), Umag 5 (5); ISKLJUČENJA: 2 minute Spačva-Vinkovci (Jurić), 10 minuta Umag (Horozović, Glavaš, Gorbunovs 4, Sinčić).
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike