Sport
KUGLANJE

Osijek planira izbjeći poraz u derbiju začelja
Objavljeno 15. studenog, 2019.
Najbolji kuglački klubovi u državi 9. kolom zaključuju prvi dio borbe za bodove. Vrlo vrijedne pokušat će osvojiti kuglači Osijeka u derbiju začelja na Šubićevcu. Pobjeda protiv Šibenika nameće se kao imperativ, jer poraženi iz ovog dvoboja mogao bi prvenstvenu stanku dočekati na samom dnu prvoligaškog poretka. Osječani su dosada slavili samo jednom, druga pobjeda najavila bi bolje dane u 2020. godini. Veliki derbi je u Zaprešiću, gdje lider dočekuje drugoplasirani Mertojak, a ostali parovi su: Velebit - Grmoščica, Bjelovar - Željezničar (Č) i Medveščak - Zadar.

Kod kuglačica već su na ekipnom odmoru Đakovčanke i Osječanke, koje su unaprijed odradile slavonski derbi. Još prošlog mjeseca Osijek ‘97 počastio se u gostima, ostvarivši pobjedu od 5:3 (13:11, 3158:3085). U 9. kolu će igrati: Podravka - Admiral, Zagreb - Split i Mlaka - Rijeka.

U Prvoj B ligi Sjever kuglača na Pampasu je osječki obračun Kandita i Zrinski-Pivovare, dok Đurđenovac dočekuje Pakrac. U Sl. Brodu Slavonac će tražiti bodove protiv križevačke Elektre, a đakovačka Fortuna gost je vodeće Novske. Još igraju Lepoglava - Radnik i Obrtnik Torbar - Podravka.

Prvi dvoboj 7. kola Druge lige Istok kuglača već su odigrali Monte-Mont - Osijek II (3:5), a ostali parovi su: Zanatlija - Brod, Željezničar (O) - Željezničar (B), Belišće - Nove nade, Obrtnik (P) - Silos i Nova Gradiška - Šećerana Viro. N.B.
Možda ste propustili...

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

NOVI USPJEH MLADOG ČEPINČANINA

Tadić startao sedmi, završio treći

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

Najčitanije iz rubrike