Osijek
SUSRET KUPACA U SLAVONIJI I BARANJI

HEP Opskrba okupila 200 uglednih gospodarstvenika
Objavljeno 15. studenog, 2019.
Iz Fonda ZelEn ove godine finacirana obnova jedne osnovne škole u Osijeku

Kao i prošle godine sada već tradicionalni Susreti kupaca HEP Opskrbe, započeli su jučer u Slavoniji. Osma je to godina kako na ovaj način uoči kraja poslovne godine HEP Opskrba poziva svoje klijente, a ovom je prigodom sudjelovalo gotovo dvjesto uglednih gospodarstvenika, najvećih kupaca električne energije s područja Slavonije i Baranje. Među njima su predstavnici uglednih tvrtki Žito, Saponia, Mlinar, Spin Valis, Meggle, Spačva, Dilj, DS Smith Belišće Croatia, Alles, Glas Slavonije i mnogi drugi. Ovakav je odaziv organizatorima dokaz kako se kupci rado odazivaju, jer prepoznaju ovo događanje kao priliku za međusobno druženje i razmjenu iskustava s drugim gospodarstvenicima, ali i kao platformu za uspostavu kontakata i nove poslove.

U ulozi domaćina direktor HEP Opskrbe Mario Puntarić zahvalio je svima na dugogodišnjoj suradnji i istaknuo kako je za HEP Opskrbu od posebne važnosti razvijati, prije svega, partnerske odnose, a tek onda odnos kupac - opskrbljivač. Osvrnuo se na sve bitne poslovne i energetske izazove u protekloj godini i izrazio zadovoljstvo što je najveći broj poduzetnika u Hrvatskoj izabrao upravo HEP Opskrbu za svog opskrbljivača.

Zadovoljan kupac
- HEP Opskrba u ovom trenutku ima oko 35 tisuća kupaca samo u segmentu poduzetništvo, odnosno pravnih osoba, i upravo zbog toga nastojimo uvijek pronaći kompromis između onoga što od nas HEP grupa očekuje, a da istovremeno zadržimo zadovoljne kupce. Jer samo zadovoljan kupac jamac je da ćete i dalje razvijati suradnju. Skupa s našim kupcima proživljavamo sve ono što je na tržištu, za ovu godinu zabilježili smo tako pet tisuća fizičkih sastanaka na kojima ste dobili pregršt informacija što se to događalo posljednjih godinu dana, kakva su očekivanja u razdoblju koje je pred nama. Zaključit ću stoga kako smo kroz sve ove godine izgradili fer i pošten odnos - naglasio je Puntarić. Podsjetio je potom na proizvod ZelEn, za kupce koji kupuju električnu energiju isključivo iz obnovljivih izvora.

- Ona jest minimalno skuplja, no sav novac koji se prikupi prodajom te energije ide u Fond ZelEn iz kojeg se svake godine financiraju određeni projekti energetske učinkovitosti, a to su domovi za djecu, škole i vrtići. Ove smo godine dodijelili donacije dvjema školama, jedna je u Osijeku, druga u Varaždinu - naglasio je Puntarić. Naposljetku, svim kupcima i poslovnim partnerima zaželio je mnogo uspjeha u budućem radu i mnogo pozitivne energije u godini koja je pred nama.

Kultura i tradicija
Ovogodišnji, 8. Susreti kupaca HEP Opskrbe tematski se naslanjaju na kampanju "Ponosno svjetlo hrvatske kulture", koja komunicira želju HEP grupe da kontinuirano štiti i aktivno podržava kulturne i tradicijske vrijednosti Republike Hrvatske. Kako svaki put u ovakvoj prigodi HEP Opskrba svoje prijatelje počasti prigodnim programom, ove je godine to bila kazališna predstava. U nastavku, za domjenak su se pobrinuli djelatnici grupacije Žito u svom restoranu Crna svinja, koji su za goste pripremili zanimljivo natjecanje - u rezanju pršuta.

Nakon Osijeka, susreti kupaca održat će se u Splitu, Opatiji i Zagrebu, a druženje s regionalnim kupcima HEP Energije bit će u Ljubljani.

Dario Kuštro
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA INTERVENCIJI 30 VATROGASACA I SEDAM VOZILA

U velikom je požaru stradala i restaurirana parna lokomotiva odmilja zvana Crnom damom

2

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

3

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije