Tehno
KINGSTON

Asortiman microSD i SD kartica s dodatkom Canvas Select Plus
Objavljeno 15. studenog, 2019.
Kingston je objavio da počinje distribuciju novog asortimana microSD i SD kartica Canvas Select Plus, zajedno s dodatkom Canvas Select Plus. Kingston cilja zamijeniti originalni Canvas Select asortiman kartica novim bržim modelima velikog kapaciteta, što ih čini esencijalnim za pametne telefone i digitalne kamere.

Kingstonov Canvas Select Plus asortiman flash memorijskih kartica stvoren je za poboljšavanje iskustva korisnika većim brzinama, više pouzdanosti i kapacitetima povećanim do 512GB1. Canvas Select Plus omogućuje sadržaju visoke kvalitete brži prijenos podataka s Class 10 UHS-I, brzinama do 100MB/s2, što je savršeno za teže poslove, poput brzog učitavanja aplikacija, prebacivanja fotografija visoke rezolucije te snimanja i montaže dugometražnih HD
videozapisa.

Nova Canvas Select Plus microSD kartica optimizirana je za upotrebu s Android uređajima, s obzirom na to da je razvijena u skladu s A1 klasom performansi za pokretanje i učitavanje aplikacija pri nevjerojatnim brzinama. Nove poboljšane specifikacije omogućuju korisnicima dovoljno brzine i memorije za fotografije visoke rezolucije i za 4K snimanje videozapisa, kao i multimediju bogatu grafikama za moćnije iskustvo unutar aplikacije. M.R.
Najčitanije iz rubrike