Mozaik
NAKON 26 GODINA GRADNJE U TAJNOSTI

Rod Stewart pokazao svoj model željezničkog grada
Objavljeno 15. studenog, 2019.
Pjevač Rod Stewart (74) podijelio je s javnošću golemi, nevjerojatno detaljni, model željezničkog grada, koji su on i njegovi prijatelji radili punih 26 godina, u intervjuu za časopis "Railway Modeller". Pjevač je predstavio u britanskom časopisu za hobije svoj grad inspiriran Philadelphijom iz 1940-ih, čija je gradnja započeta na tavanu njegova doma u Los Angelesu 1993. godine.

‘‘Zakvačio sam se za američku željeznicu zbog toga što sam tamo živio kad je stvoren nacrt. Pogledao bih kroz prozor i bio je tamo. Uz dvije vrlo uslužne prodavaonice koje su prodavale modele američkih željeznica u blizini Los Angelesa, što sam drugo mogao kupovati?‘‘ ispričao je Stewart u popratnom članku i otkrio kako ga je za ovaj veliki model inspirirala knjiga o Georgeu Selliosu, poznatom američkom tvorcu modela željeznice.

- Njegov je rad bio fascinantan. Predanost detalju nevjerojatna je. Moramo to napraviti, rekao sam - priča Stewart, čiji je veliki interes za prave modele željeznice započeo u djetinjstvu dok je živio na sjeveru Londona te putovao na odmor s roditeljima u obalni grad Bognor Regis.Tamo je u izlogu vidio model željeznice koji ga je osvojio, pa ga je poželio za rođendan, no otac mu je umjesto toga kupio gitaru. H
Možda ste propustili...

IGOR DELAČ NASTUPIO NA ADVENTSKOM SAJMU U SLATINI

Da sam prije doživio vrhunac, možda ga ne bih znao cijeniti

PROMOCIJA TURISTIČKE PONUDE U ZAGREBU

Slavonija - turistički hit

U KINU URANIA ODRŽAN STAND-UP SHOW "KAJ BRE?!"

Orsag i Perišić do suza nasmijali osječku publiku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IZBOR ZA MISS WORLD 2019.U LONDONU

Katarina Mamić zablistala
u nacionalnoj haljini

2

PJESMA "LJUBAVNIKA"

"Poljubi me ovog Božića" je hit

3

PJESAMA ZABAVNOG ŽANRA

Luka Basi ima hit mjeseca