TvObzor
DOMA TV: ČETVRTA SEZONA REALITY SERIJE "PREBRZI VOZAČI"

Najgora izdanja ekscentričnih i neodgovornih vozača
Objavljeno 15. studenog, 2019.
Kamere policajaca na ulicama ovjekovječit će slučajeve vožnje preko ograničene brzine te nevjerojatna priznanja
Na ekrane Doma TV-a od subote, 16. studenoga, stiže četvrta sezona reality serije "Prebrzi vozači" koja donosi najgora izdanja neodgovornih vozača dok krše zakone. Kamere policajaca na ulicama ovjekovječit će slučajeve vožnje preko ograničene brzine te nevjerojatna priznanja i isprike ekscentričnih vozača.

Reality serija "Prebrzi vozači" donosi opasnosti, teškoće i pokoji zabavni trenutak koji svakodnevno doživljava policija na području od Kalifornije do Kanzasa. Policajci love vozače koji krše zakon i suočavaju ih s dokazima, a pritom svjedoče nevjerojatnim isprikama i opravdanjima. Od vozača koji za volan sjedaju pod utjecajem narkotika do vozača koji se ne pridržavaju limita brzine, reality serija "Prebrzi vozači" donosi najbizarnije trenutke neodgovornih vozača.

U četvrtoj sezoni američka policija zaustavlja prebrze vozače koji im prodaju nevjerojatna i bizarna opravdanja. Dok kalifornijski vozač juri u bar loviti “komade” u pratnji žene, u Las Vegasu ne baš slavni reper Holy Thiefa zabavlja policajca. Na Floridi policija prati jednog Njujorčanina koji je odlučio održati lekciju iz filozofije na bruklinski način. Policija intervenira dok vozač hitne pomoći vozi svoj osobni automobil kao da je na poslu, a u Teksasu će naručitelj morati pričekati pizzu jer je policajac Williams zaustavio prebrzog dostavljača.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata