TvObzor
A MATTER OF LIFE AND DEATH

Nova kolekcija Iron Maidena u obliku specijalno dizajniranog limitiranog box seta
Objavljeno 15. studenog, 2019.
Legendarni bend nastavlja “Legacy of the Beast” turneju i u 2020. godini, a nama najbliže sviraju u Beču 16. srpnja

Za sve fanove Iron Maiden stiže nekoliko odličnih vijesti. Naime, nakon nedavno održanog predavanja Brucea Dickinsona u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Lisinski, saznajemo kako Iron Maiden nastavljaju “Legacy of the Beast” turneju i u 2020. godini.

Najbliže nama nastupaju u Beču 16. srpnja, uz bendove Airbourne i Lord of the Lost, a preostale datume potražite na njihovoj službenoj stranici.

Zanimljivo je i kako će se bend uputiti i do Australije, Novog Zelanda, Japana te prvi put posjetiti Filipine, nakon čega se proteže europski dio turneje, koji će obuhvaćati pretežito festivale i stadionske headlinerske nastupe, uz nekoliko nastupa u arenama, te će uključiti zemlje i gradove koje nisu posjetili neko duže vrijeme. Otkako je “Legacy of the Beast” turneja krenula u 2018. Iron Maiden su svirali pred gotovo dva milijuna fanova u 39 zemalja diljem svijeta, uključujući i headlinerski nastup na legendarnom Rock In Rio festivalu u Brazilu pred 100 tisuća posjetitelja.

“Do sada smo se fantastično proveli na Legacy turneji, a reakcije oko showa na pozornici i svih ludih rekvizita (i Eddieja.) bile su fenomenalne. Cijeli bend se odlično provodi i zaista smo jako uzbuđeni što našu produkciju vraćamo u u Australiju, Novi Zeland, Japan, Filipine, Izrael, Dubai, a sretni smo i zbog povratka u Europu, gdje ćemo doći do još većeg broja naših fanova”, poručio je frontmen benda, Bruce Dickinson.

Uz najavu turneje, vrijedi spomenuti odličnu vijest za skupljače kolekcionarskih izdanja jer je od prošlog tjedna u prodaji i “A Matter Of Life and Death” kolekcija u obliku specijalno dizajniranog limitiranog box seta koji sadrži istoimeni CD, ekskluzivnu figuricu njihove legendarne maskote (Eddieja) i prišivku.

Nikola Kučar