Regija
VUKOVAR

Za cestu na Sajmištu 2,4 mil. kuna
Objavljeno 13. studenog, 2019.
U vukovarskoj četvrti Sajmište završena je rekonstrukcija ceste u Ulici Ive Tijardovića, a riječ je o investiciji nešto većoj od 2,4 milijuna kuna pri čemu je Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara projekt sufinancirao s 1,8 milijuna kuna, a 200.000 kuna je od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU-a prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

- Projekt je obuhvatio rekonstrukciju ceste, parkirališta, pješačke i biciklističke staze te javnu rasvjetu. U tom dijelu Sajmišta sada svjedočimo urbanoj slici koja je, pored novih višestambenih zgrada i blizine Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar, bila nužna - kazao je prilikom obilaska zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček. Izvođač radova bila je tvrtka Osijek-Koteks d.d., a uređeno je ujedno i 26 parkirališnih mjesta. Predsjednica Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara, Ljiljana Blažević, rekla je kako će Fond nastaviti podupirati sve projekte u smjeru razvoja, kao i poboljšanja kvalitete života građana Vukovara.

- Fond ove godine sudjeluje u projektima pod vodstvom Grada Vukovara s iznosom od 60 milijuna kuna - rekla je Blažević. S.B.
60

milijuna kuna udio je Fonda za obnovu u projektima grada
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike