Mozaik
HRVATSKA IZDANJA ROCKMARKA

“Moj nogometni heroj”: Ronaldo, Salah, Neymar i Mbappé
Objavljeno 12. studenog, 2019.
Knjižara Rockmark objavila je četiri nove biografije -najboljih nogometaša svijeta, Cristiana Ronalda, Mohameda Salaha, Neymara i Kyliana Mbappéa, u kojima će obožavatelji moći pronaći pojedinosti o životnom i nogometnom odrastanju najvećih heroja današnjice, a pisane su tako da ih se može čitati bez obzira na dob. Biografije su dio ciklusa "Moj nogometni heroj", u kojemu je Rockmark već predstavio biografije Luke Modrića, Lionela Messija, Zlatana Ibrahimovića i Edena Hazarda. Kolekciju sada upotpunjuju nogometni heroji Christiano Ronaldo, Mohamed Salah, Neymar i Kylian Mbappé.

"Sve o Ronaldu, Salahu, Neymaru i Mbappéu saznajte u inspirativnim biografijama koje pokazuju koliko truda, rada i odricanja od malih nogu stoji iza uspjeha ovih nogometnih velikana", stoji u najavi. Kako je Ronaldo impresionirao Sir Alexa Fergusona? Salah postao legenda Liverpoola? Zbog kojeg je gola Neymar prvi put slavljen kao heroj Brazila? Kako je mladi Mbappé pomogao Francuskoj da osvoji svjetski tron? Seriju knjiga osmislili su i napisali veliki zaljubljenici u nogomet, braća Matt i Tom Oldfeld. Knjige su postale nezaobilazno štivo za djecu diljem svijeta, prevedene su na 14 jezika, a samo je u Engleskoj do sada prodano više od pola milijuna primjeraka.

- Pisane su s namjerom da djecu od 7 do 12 godina potiču na čitanje, posebno sve poklonike ‘najvažnije sporedne stvari na svijetu‘. Na primjerima odrastanja najboljih nogometaša djeca uče o važnosti timskog rada i posvećenosti zadanom cilju, ali i usponima i padovima, koje svatko tijekom života i karijere mora proći - poručuju iz Rockmarka. Prijevod potpisuju Rebeka Vujasinović i Gordana Gaćeša. H
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike