Osijek
PROSLAVA MARTINJA U ERDUTSKOJ PLANINI

Od podneva do ponoći u Erdutu kušali vina Brzica
Objavljeno 12. studenog, 2019.
Kod "Brzog" su se u vinariji i ove godine tradicionalno okupili ljubitelji vrhunske vinske kapljice na proslavi Martinja. Martinje kod vinara Ive Brzice u Erdutskoj planini, kako su neki istaknuli, protječe uvijek isto - uz odlično vino, bogatu gastroponudu, odlične tamburaši i veselo društvo.

Vlasnik boutiq vinarije Brzica kaže: "Proslavili smo Svetog Martina u dobrom raspoloženju uz mlado vino, a dragi gosti iz Subotice, Zagreba, Osijeka, Samobora, Gorice, Istre, Zagvozda... obnovit će svoju posjetu čim mlado vino postane ‘vino Brzica‘. Čekamo vas, dragi gosti, za Vinkovo!"

Uvijek dobro raspoložen domaćin vinskih okupljanja, na kojima se okupi i po nekoliko stotina gostiju nestrpljivih da kušaju gastroponudu i vina s kojima se Brzičina vinarija diči, nikome nije dopustio da čaša bude prazna.

Vinarija Brzica mjesto je koje okuplja ljude raznih profila i profesija sa svih strana svijeta, a koje povezuje zajednički nazivnik - jedinstven ambijent s jedinstvenim vinima na čijim količinama Brzica ni ovaj put nije štedio časteći sve one koji su od podneva do ponoći proveli Martinje ponad dunavskog poluotoka uz odličnu glazbu TS-a Kandžije. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike