Mozaik
KLAPA RIŠPET RAZVESELILA PUBLIKU

Najavili koncerte u Splitu i Zagrebu
Objavljeno 12. studenog, 2019.

Klapa Rišpet razveselila je svoju brojnu publiku viješću o najavi triju velikih koncerata početkom iduće godine. S obzirom na to da na njihove stihove i dalmatinske note prožete emocijama gotovo nitko ne ostaje ravnodušan, pred publikom su zasigurno nezaboravne večeri s potpisom dalmatinskih slavuja. Kako su poznati po dalmatinskom temperamentu i prekrasnim pjesmama, publika će imati priliku uživati u nezaboravnim večerima.

Već 25. veljače nastupit će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, što već polako postaje tradicija, s obzirom na to da su i prošle godine raspjevali metropolu svojim ljubavnim hitovima. Ove će godine nastupiti i na domaćem terenu, s pogledom na more, zbog čega su članovi klape Rišpet posebno uzbuđeni. Veliki koncert u Spaladium Areni predviđen je za 7. ožujka, kao oda svim majkama i ženama općenito, uoči samog Dana žena.

Njihove uspješnice poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća", "Samo njoj ću pivat" slušaju i pjevaju svi, bez obzir na dob. Uz njih se zaljubljuje, slavi, nazdravlja ali i tuguje, što savršeno pristaje njihovu mediteranskom mentalitetu, koji slavi život u svoj njegovoj punini i nepredvidljivosti. S obzirom na to da su nedavno predstavili zanimljivu novu suradnju s Duškom Čurlićem i pjesmu "Kad ljubav dvije duše spoji" te da iza sebe imaju i suradnje s velikim imenima glazbene scene, poput Doris Dragović, Miše Kovača ili Jelene Rozge, najavljeni koncerti uvijek su popraćeni i podrškom nekih od kolega s estrade.

Na vrijeme nabavite svoje ulaznice ili njima razveselite nekoga tko vam je blizak jer, garantirano, nećete ostati ravnodušni kada se na pozornicu popne omiljena klapa. Ulaznice su od jučer u prodaji preko sustava Ulaznice.hr, za koncert u Lisinskom, te sustava Eventim, za koncert u Splitu. T.K.
U zagrebačkom “Lisinskom” nastupit će 25. veljače, a u splitskoj Spaladium Areni 7. ožujka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike