Ekonomija
BUDITE SPREMNI ZA SVE SITUACIJE

Glovo osvaja Osijek!
Objavljeno 11. studenog, 2019.
Po Osijeku prašina se diže, veselim se, to nam Glovo stiže!

Priče kruže već danima, slažu se stihovi bećarca – Glovo stiže u Osijek! Ovih dana Osijek će preplaviti žute torbe. To je siguran znak da svaka krizna situacija na bilo kojem mjestu u gradu od sada ima rješenje. Glovo dostavljači na svaku vašu lokaciju – dom, posao, vikendicu, apartman, park, obalu Drave – i u bilo koje doba dana ili noći dostavljaju sve što vam zatreba i sve što poželite. Olakšavaju mnoge situacije, razveseljavaju vas i čine život ljepšim i ugodnijim.

Glovo poziva sve Osječane da već danas otvore profil na Glovo aplikaciji i tako budu spremni za sve situacije.

Naime, aplikacija Glovo i njeni dostavljači Gloveri imaju samo jedan cilj – ispuniti gotovo sve želje i potrebe svojih korisnika. U tren oka, u bilo koje doba dana ili noći u najkraćem vremenu dostavit će vam omiljeni burger ili shake iz Mc Donaldsa, isporučiti rođendansku tortu s jednog kraja grada na drugi, hitno dostaviti važnu poslovnu dokumentaciju. Tu su i za sve krizne situacije – lijekovi koji život znače stižu na vašu adresu u rekordnom vremenu, više ne morate umorni usred noći tražiti otvorenu benzinsku stanicu da biste kupili grickalice i cigarete, a ponestane li na svinjokolji ljute paprike, Gloveri su tu da spase kobasice.

 

 

Sa bilo koje lokacije u Osijeku od sada možete kupiti bilo koji proizvod, s trenutnom isporukom, i platiti ga putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom. Naravno, i gotovinom, ukoliko vam je tako draže. Glovo predstavlja svojevrsnu tehnološku tržnicu koja korisnicima omogućava naručivanje i slanje bilo čega: hranu, namirnice, lijekove, dokumentaciju. Pri tome, Glovo vas povezuje s raznovrsnim spektrom trgovačkih i uslužnih subjekata uključujući restorane, pekarnice, supermarkete, ljekarne, poslovne centre, trgovine tehničkom opremom, koji putem mreže kurira popularno nazvanih Glovera, isporučuju njihove proizvode u roku od nekoliko minuta.


Primarni ciljevi Glovo dostave su brzina, jednostavnost i ekološka osviještenost. Preko 40 kilometara biciklističkih staza u Osijeku pomoći će u ostvarenju ovih ciljeva jer bicikl, kao najdraže prijevozno sredstvo Glovera, zadovoljava sve ove uvjete. Za još bržu i zahtjevniju dostavu tu su i Glovo automobili i skuteri koji osim bogate osječke gastro ponude dostavljaju na vaša vrata sve ostale velike i male stvari koje nekad život znače. Svojim dolaskom u Osijek Glovo predstavlja svojevrsnu potporu razvoju grada koji su odnedavno prepoznale i neke od vodećih regionalnih high-tech tvrtki za razvoj softvera i IT industrije. 


Glovo dokazuje da je moguće ostvariti viziju približavanja praktičnosti tehnologije svima. Osim Glovera koji imaju priliku zaraditi u vlastitom gradu, tu su i brojni poslovni subjekti koji imaju priliku svoje proizvode učiniti dostupnima za sve, u bilo koje doba, na bilo kojoj lokaciji. Teo Širola, generalni manager za Glovo Hrvatska: „Dolazimo u Osijek i sretni smo zbog toga. Uvjereni smo da će Glovo u Slavoniju donijeti pravo osvježenje i pokazati što znači prava transformacija brze dostave, te kako ona čini život ljepšim i jednostavnim.“ PR

Glovo dostavlja McDonalds na vaša vrata od sada u Osijeku

Kad sam gladan druge ignoriram, hoću'l  burger samo Glovo biram!
Sasvim očekivano, ovih dana u Osijeku započinje suradnja najboljih – McDonalds i Glovo spremni su još jednom pokazati što zapravo znači brza dostava omiljene brzo pripremljene hrane. Ova dva velikana surađuju već diljem svijeta, a od sada su dostupni i za sve stanovnike Osijeka. "Odlučili smo da za početni period naše suradnje usluga dostave u Osijeku bude besplatna za Glovo korisnike," izjavio je ovom prilikom Teo Širola, generalni manager za Glovo Hrvatska.
Naručivanje je jednostavno i brzo, baš kao i dostava – Gloveri su spremni da svojim biciklima, skuterima ili automobilima u najbržem vremenu dostave na bilo koju lokaciju u gradu tople McDonalds burgere i krumpiriće, hladne shakeove ili osvježavajuće salate s omiljenim dresingom. Gloveri su tu i za sve druge hitne, sitne, ali bitne dostave na području grada Osijeka.
U bilo koje doba dana ili noći, na samo nekoliko klikova putem Glovo aplikacije te plaćanje debitnom ili kreditnom karticom te gotovinom, McDonalds i Glovo spremni su Osječankama i Osječanima pokazati što uistinu znači brzina i jednostavnost, te kako oni čine život ljepšima.

O GLOVO aplikaciji

Glovo je aplikacija koja omogućava da više od 1,8 milijuna korisnika mjesečno diljem svijeta kupuje, prima i šalje bilo koji proizvod unutar grada i u vremenskom roku od nekoliko minuta. Ima više od 20 000 partnera diljem svijeta među kojima su McDonalds, KFC, Starbucks, Pizza Hut, Wendy's, Taco Bell, Carrefour i drugi, a  radi s mrežom koja broji više od 49 000 aktivnih kurira širom svijeta koji mjesečno isporuče više od 4,6 milijuna narudžbi. Pokrenut u Barceloni 2015. godine, Glovo je prisutan u više od 248 gradova u 26 zemalja među kojima su Španjolska, Portugal, Francuska, Italija, Gruzija, Ukrajina, Srbija, Rumunjska i Turska u Europi, Maroko i Egipat u Sjevernoj Africi, Panama, Kostarika, Argentina, Peru, Čile u Srednjoj i Južnoj Americi.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike