Sport
OSIJEK II REMIZIRAO U 13. KOLU DRUGE HNL PROTIV SESVETA

Todoroski lijepo zabio iz slobodnjaka, na isti ga način Majcenić "poništio"
Objavljeno 11. studenog, 2019.
Nogometaši Osijeka remizirali su u Gradskom vrtu 1:1 sa Sesvetama te tako i treći susret u nizu ostali bez pobjede. Mala je utjeha bijelo-plavima da su nakon dva poraza sada uzeli bar bod, no u otvorenoj i izjednačenoj utakmici podjela bodova je na kraju i najrealniji ishod.


Na prvu prijetnju trebalo je čekati do 18. minute, kada se Marin probio po lijevoj strani, no njegov je prizemni udarac otišao pokraj suprotne, lijeve vratnice. Nakon što se Dago okliznuo, prilika se potom nenadano pružila Belji, ali je i nakon njegova udarca lopta završila pokraj iste vratnice. Pokušao je Beljo i u 28. minuti, no gostujuća je obrana izblokirala za korner, da bi posljednje minute prvog poluvremena pripale Todoroskom. Prvo je u 38. pokušao iz slobodnog udarca s vrha kaznenog prostora, slijeva, no gađao je ravno u Mikulića, da bi potom uspješno odradio "popravni" u posljednjoj minuti. Latković je izborio slobodni udarac u još boljoj poziciji, na 21 metar gotovo po sredini, a Makedonac lijepo prebacio živi zid i tako Osijeku II donio zasluženo vodstvo.

Sesvećani su u nastavak krenuli odlučni izboriti izjednačenje, a prvi pokušaj imali su u 60. minuti kada je udarac Meseca bio lagan posao za Barešića. U istoj minuti Osječani su mogli udvostručiti prednost, Beljo je na desnoj strani proigrao Todoroskog, na čiji je ubačaj Todorov pucao glavom, a na suprotnoj strani Latković nije stigao loptu pospremiti u mrežu. Nakon što je blokiran pokušaj Geljića, gosti su najbolju priliku imali u 67. minuti, no pokušaj Sunagića s desetak metara obranio je Barešić. Domaći je vratar bio uspješan i tri minute kasnije, kada je sačuvao svoju mrežu nakon udarca Majcenića s 13 metara slijeva, no bio je nemoćan u 74. minuti. Gosti su izborili slobodan udarac s 25 metara po sredini, a Majcenić, kao i Todoroski, prebacio živi zid te zabio za izjednačenje. Obje su momčadi tražile pobjednički pogodak, a najbliže mu je bio Todoroski u 86. minuti, ali je njegov udarac s 15 metara s desne strane otišao pokraj suprotne vratnice. G. Roguljić
Osijek II*1 (1)

Sesvete*1 (0)

OSIJEK - Stadion Gradski vrt. Gledatelja: 50. Teren: dobar. Vrijeme: oblačno, prohladno. Sudac: Tomislav Bionda (Zaprešić) 6,5. Strijelci: 1:0 Todoroski (45), 1:1 Majcenić (74). Žuti kartoni: Beljo (Osijek II), Joković, Goić, Moro, Majcenić (Sesvete).

IGRAČ UTAKMICE: Todor Todoroski (Osijek II).

OSIJEK II: Barešić 6,5, Barišić 6,5, Magdić 6,5, R. Ćosić 6, Todoroski 6,5, Gačić 6, Todorov 6 (od 83. Soldić -), Benić 6 (od 83. Ilić -), Marin 6,5, Beljo 6, Latković 6 (od 77. Kolega -).

SESVETE: Mikulić 6,5, Briški 6, Joković 6, Moro 6, Goić 6, Sunagić 6,5, Dučkić 6,5, Majić 6 (od 67. Majcenić 6,5), Mesec 6,5 (od 87. Kožić -), Vranjković 6 (od 79. M. Ćosić -), Geljić 6.
Možda ste propustili...

DERBI SUSRET PAKET24 PREMIJER LIGE ZA RUKOMETAŠE

Vori: NEXE je sad kao ranjeni lav, Vuja će već nešto smisliti

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana