Sport
PAKET 24 PREMIJER LIGA

Uoči Poreča pristigao Raović
Objavljeno 9. studenog, 2019.
Rukometaši Spačve Vinkovci u 7. kolu Paket 24 Premijer lige gostuju u Poreču kod momčadi koja u sezonu nije baš krenula očekivanim ritmom. S druge strane, nakon pobjede nad Sesvetama Vinkovčani su se ponovo priključili vrhu ljestvice. Tek bod su iza vodeće trojke pa je očekivati da će u Poreču pokušati doći do pozitivnog rezultata. U momčadi je došlo do promjena. Nakon što je Borna Mažuran operiran i neće ga biti duže vrijeme, a za Vinkovčane je bio važna karika, vodstvo kluba je promptno reagiralo i angažiralo Danila Raovića iz Bačke Palanke. Debi bi trebao imati u Poreču, gdje je uoči puta trener Josip Mečić najavio susret, osvrnuvši se i na prethodno izdanje svoje momčadi.

- Sesvete su nas dosta namučile. Znali smo da utakmica neće biti laka, jer nisu baš u zavidnoj situaciji. Uspjeli smo u drugom poluvremenu podići nivo naše igre u obrani i na kraju zasluženo slavili. Na sličan način kao što smo odigrali drugo poluvrijeme protiv Sesveta mislimo odigrati u nedjelju protiv Poreča. Mi u Poreču nemamo što izgubiti, a možemo puno toga dobiti. Idemo se nadigravati i pokušati odigrati što bolje, a ako sve bude kako očekujemo, onda bi bodovi trebali sjesti na naš konto - zaključio je trener Spačve-Vinkovci.

Utakmica se igra u nedjelju u Sportskoj dvorani “Veli Jože” u Poreču s početkom u 19 sati. A.G.
Raspored 7. kola: subota (9. studenoga): Dubrava - Dubrovnik; nedjelja (10. studenoga): Gorica - Zamet, Sesvete - Varaždin 1930, Poreč - Spačva, Umag - Bjelovar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike