Sport
OSIJEK II DOČEKUJE SESVETE

Marin: Posljednji porazi nisu nas pokolebali, moramo osvojiti bodove
Objavljeno 9. studenog, 2019.
Nogometašima Osijeka II počele su se događati apsurdne stvari u drugoligaškom natjecanju. Upravo kad im se kvaliteta igre drastično popravila, počeli su izostajati rezultati. Doživjeli su dva poraza u posljednja dva nastupa u susretima protiv Orijenta 1919 na svojemu terenu i u prošlom kolu od Hrvatskog dragovoljca u gostima. Obje su te utakmice imale gotovo isti predložak. Osijek II je u prvom dijelu susreta bio daleko bolja momčad, poveo, stvarao i promašivao prilike, a onda je zbog neuobičajenih okolnosti otklizao u ponor poraza. Naravno, nije to nešto što bi stvaralo paniku u redovima osječke momčad jer ona je ipak razvojna i na prvom mjestu je kvaliteta igre i napredak igrača, ali tko voli gubiti? Na kraju, uvijek je ljepše i lakše razvijati se kada to prate pobjede. Valjda je došao trenutak u kojemu će Osijek II svoje dobre igre pretočiti i u rezultatski uspjeh. To bi mu donijelo mirniji završetak jesenskog dijela sezone.


- U posljednje dvije utakmice stvorili smo puno prilika, igrali dobro, a na kraju smo obje izgubili. Ne smije nas to pokolebati, pred nama je novi domaći izazov. Dolaze nam Sesvete koje su odlična momčad, ali nemamo razloga ne biti optimisti pred taj susret. Dosta nas je mučila i nekompletnost zbog ozljeda i kartona, ali to nam nije opravdanje. Uglavnom, Sesvetama dužan respekt, nema dvojbe kako će to biti izazovan susret za nas, ali bodovi ovaj put moraju ostati u Osijeku - kaže Luka Marin, jedna od najvažnijih karika Osijeka II.


Ni ovaj put trener Igor Tolić neće moći računati na sve svoje najjače adute. Nadrey Dago prilično je neoprezno zaradio isključenje u posljednjim minutama susreta protiv Hrvatskog dragovoljca, pa će se hladiti dvije utakmice. No, kada su napadačka rješenja u pitanju, tu Tolić ima najmanje brige i nerijetko rotira ofenzivne opcije. Samo treba pogoditi pravu.


Vjerojatni sastav: Barešić, Magdić, Gačić, Ćosić, Todoroski, Soldić, Ilić, Todorov, Marin, Kolega, Beljo.
Utakmica Osijek II - Sesvete igra se na stadionu u Gradskom vrtu u nedjelju s početkom u 13 sati. D.Keler
Luka Marin

igrač Osijeka II

-
Najčitanije iz rubrike