Osijek
UDRUŽENJE STANARA: PRIRUČNIK O PRIČUVI

Primjerak svakom članu
Objavljeno 9. studenog, 2019.
Nakon kraćeg zastoja u distribuciji na račun nepredviđenih okolnosti Udruženje stanara grada Osijeka ponovno je počelo podjelu novog priručnika "Pričuva – prava i obveze“, koji za cilj ima informirati i educirati suvlasnike stanova o pravima i obvezama koje proizlaze iz zajedničke imovine suvlasnika.

"Svi članovi Udruženja mogu očekivati na kućnoj adresi svoj primjerak priručnika, a oni koji to nisu, a žele priručnik, mogu po njega doći u prostorije ovoga udruženja (A. Waldingera 11), ponedjeljkom i srijedom od 16 do 20 sati te utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 12 sati. Ili, ako im to iz objektivnih razloga nije moguće, mogu nam se javiti, pa ćemo i njima priručnik poslati poštom. Naklada iznosi 1000 primjeraka, procijenili smo da će to svakako pokriti potražnju", poručuje Vlasta Auguštin, predsjednica Udruženja te dodaje kako tema ovogodišnje publikacije nosi naslov "Pričuva", jer je jedan od najčešćih problema iz sektora stanovanja na osječkom području upravo neplaćanje pričuve.

U priručniku struka najprije objašnjava kako je jedan od najvažnijih uvjeta za nesmetano funkcioniranje zgrada plaćanje pričuve te pravne temelje koji ju definiraju kao obavezu, a potom se suvlasnike stambenih zgrada upoznaje s osnovnim informacijama vezanim uz pričuvu. I. Solar
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

Najčitanije iz rubrike