Regija
NOVA INVESTICIJA NAMIJENJENA TURISTIMA

Autobus kao putujuća razglednica
Objavljeno 9. studenog, 2019.
JANKOVAC

Od ovoga je tjedna na prometnicama autobus Parka prirode Papuk koji već samom pojavom plijeni pozornost. Zelene boje i oslikan prepoznatljivim fotografijama i motivima Parka prirode Papuk predstavlja svojevrsnu putujuću razglednicu Papuka.

- Autobus je na raspolaganju svim školama, udrugama, agencijama i ostalima koji žele uslugu prijevoza kako bi doživjeli Park prirode Papuk na najbolji mogući način - kaže ravnatelj Javne ustanove Parka prirode Papuk Alen Jurenac. Vrijednost vozila iznosi 2.939.825 kuna, a dio je velikog projekta Geopriče UNESCO geoparka.

- Riječ je o do sada najvećem projektnom prijedlogu odobrenom u ovom dijelu Hrvatske, ukupne vrijednosti 90.090.587,54 kuna uz 85 posto potpore Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU-a, dok će ostatak sredstava uložiti Park prirode Papuk kao prijavitelj projekta u partnerstvu sa Županijskom upravom za ceste Virovitičko-podravske županije - zaključuje Jurenac. V.G.
prilagođen JE I ZA invalidE
Autobus MAN Lion’s Coach opremljen je učinkovitim dizelskim motorom snage 420 KS koji u potpunosti zadovoljava najstrože norme u dijelu emisije štetnih plinova te je u potpunosti prilagođen za prijevoz osoba s invaliditetom. Autobus je u potpunosti klimatiziran s panoramskom izvedbom srednjeg dijela krova te posjeduju najsuvremeniju opremu i zadovoljava sve standarde aktivne i pasivne sigurnosti.
Možda ste propustili...

ULAGANJE OD 570.000 EURA

Nove prostorije za NK Šipovac

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

U BELOMANASTIRSKOJ OŠ DR. FRANJE TUĐMANA ODRŽAN PROLJETNI SAJAM

Novac prikupljan u humanitarne svrhe

Najčitanije iz rubrike