Sport
PSG, BAYERN I JUVENTUS NAKON 4. KOLA VEĆ U OSMINI FINALA LIGE PRVAKA

Ekspresni Perišić,
nesreća za Ćorluku
Objavljeno 7. studenog, 2019.
Kompletirano je 4. kolo Lige prvaka nakon kojega su tri kluba već sada osigurali osminu finala. PSG i Bayern mjesto među najboljih 16 potvrdili su zadržavši maksimalan učinak, a Juventusu je bilo dovoljno 10 bodova u prva četiri susreta.

Nakon što su Club Brugge počastili "petardom" u Belgiji, Parižani su na Parku prinčeva pucački bili mnogo skromniji. Presudio je Icardi, a pobjedu je morao spašavati Navas, obranivši u 76. minuti kazneni udarac Diagneu. Nadomak prolasku iz ove skupine A je i Real Madrid, koji se na Santiago Bernabeu poigrao s Galatasarayem. Briljirao je 18-godišnji Brazilac Rodrygo, zabilježivši "savršen" hat-trick zabijajući lijevom i desnom nogom te glavom, a upisao je i asistenciju. Luka Modrić zagrizao je za Real od 60. minute. Nakon otkaza Niki Kovaču Bayern je zadržao maksimalan učinak u skupini B, porazivši i drugi put u dva tjedna Olympiacos. Grci su mogli proći puno gore, ali je raspoloženi vratar Jose Sa najzaslužniji što su samo dva puta vadili loptu iz mreže. Prvi je gol zabio Lewandowski, a drugi Ivan Perišić, koji je u igru ušao u 88. minuti, a već 30-ak sekundi poslije upisao se u strijelce. Vedran Ćorluka odigrao je cijeli susret za Lokomotiv Mosku, koja je kod kuće tek u trećoj minuti sudačke nadoknadi pokleknula od Juventusa 2:1. Pobjedu, a time i prolazak skupine, nakon sjajnog je prodora te suradnje s Higuainom "staroj dami" donio Costa.

REZULTATI 4. KOLA I POREDAK, SKUPINA A: PSG - Club Brugge 1:0 (Icardi 22), Real Madrid - Galatasaray 6:0 (Rodrygo 4,7, 90+2, Ramos 14-11m, Benzema 45, 81). Poredak: PSG 12 bodova, Real Madrid 7, Club Brugge 2, Galatasaray 1.

SKUPINA B: Bayern - Olympiacos 2:0 (Lewandowski 69, Perišić 89), Crvena zvezda - Tottenham 0:4 (Lo Celso 34, Son 57, 61, Eriksen 85). Poredak: Bayern 12, Tottenham 7, Crvena zvezda 3, Olympiacos 1.

SKUPINA D: Lokomotiv Moskva - Juventus 1:2 (Mirančuk 12; Ramsey 4, Costa 90+3), Bayer - Atletico Madrid 2:1 (Thomas 41-ag, Volland 55; Morata 90+4). Poredak: Juventus 10, Atletico Madrid 7, Lokomotiv Moskva i Bayer 3. G.R.
Možda ste propustili...

PRVA ŽNL OSJEČKO BARANJSKA

Šestica u Osijeku i Donjoj Motičini

BROKERI OTVARAJU POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Ishod posljednje utakmice ne bi se smio ponoviti u Osijeku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana