TvObzor
MISCHA BARTON

Buran život glumice koja se proslavila u popularnoj teen seriji
Objavljeno 8. studenog, 2019.
Sve je krenulo nizbrdo kad je naglo napustila seriju koja ju je proslavila: umjesto da se doista posvetila sebi, kako je obećavala, krenula je nizati incidente
Adrian ANDREJEK

Kad se Mischa Barton pojavila u svijetu slavnih, vrlo je brzo postala ultimativna ‘it djevojka‘. Serija “O.C.” vinula ju je u zvijezde, izgledala je i odijevala se sjajno, a imala je i karizmu djevojke koja se može nametnuti kao uzor djevojkama svoje generacije.

Obećavala je Mischa i za ozbiljnije projekte, no na samom početku karijere – sve je otišlo nizbrdo.

Pogrešna odluka
Pogrešnu odluku donijela je 2006. godine, naglo napustivši seriju koja ju je vinula u zvijezde. Odlučila je potom vratiti se u Englesku, gdje je rođena, i malo se, kako je rekla – ‘istražiti‘, upoznati samu sebe. Što je učinila, ne zna se, no vratila se 2007. godine u Los Angeles i tu su krenuli incidenti.

Barton je u svibnju iste godine pala u nesvijest na zabavi Nicole Richie, a njezin glasnogovornik rekao je medijima kako je imala bronhitis, pa su joj naškodili antibiotici i kokteli. Nije tu nevoljama ni približno kraj jer je te iste godine privedena zbog vožnje u pijanom stanju.

Sljedeće dvije godine bori se Mischa s paparazzima, slavom, napisima u medijima. Najavljuje svoje velike povratke na ekran, no ne događa se puno. Trajalo je to do ljeta 2009., kad je smještena na psihijatriju. Nije nikada otkrila zašto, no pričalo se da je pokušala počiniti samoubojstvo. Poslije je tvrdila da je bila kod zubara te ju je previše omamio, a kod kuće je popila i tablete za bolove. Nitko nije povjerovao.

Prekid s dečkom
Nije joj bilo lako u tom razdoblju, a bolji dani nisu svanuli ni 2013., kad je prekinula s dečkom, te 2015., kad je tužila vlastitu majku na sudu. Tvrdila je da joj je mama, nekadašnja menadžerica, lagala o zaradi na filmu koji je snimala 2013. godine.

Optužila je tako majku za potkradanje.

Najgori skandali dogodili su se Mischi prošle godine. U siječnju je u njezin dom pozvana hitna pomoć. Susjed je zvao 911 i rekao da se Barton ponaša čudno i uznemirujuće. Ona je poslije objasnila da ju je netko nadrogirao, ubacivši joj drogu za silovanje u piće. Dva mjeseca poslije isplivao je i kućni uradak glumice i njezina bivšeg dečka. Organizirala je konferenciju za medije i rekla da su snimke i fotografije snimane bez njezina
znanja.

Nedavno je viđena kako izlazi iz teretane. Nekada vitka i mišićava, Mischi je od svih nevolja narušen i fizički izgled te danas ima nešto više kilograma koje pokušava riješiti vježbom. Dobro je što se mlada glumica uhvatila fizičke aktivnosti, koja je svakako dobra i za mentalnu stabilnost osobe. Možda je baš to put prema njezinu potpunom oporavku.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata