Mozaik
EMMA WATSON U INTERVJUU ZA “VOGUE”

Sretna sam u vezi - sama sa sobom
Objavljeno 7. studenog, 2019.
Glumica Emma Watson oduvijek je nastojala držati svoj privatni život podalje od očiju javnosti i u intervjuima je radije govorila o svojemu poslu i angažmanu na promicanju jednakosti između žena i muškaraca. Zvijezda filmova o Harryju Potteru, koja u travnju puni 30 godina, za britanski časopis Vogue progovorila je o pritisku i tjeskobi koju je osjećala zbog činjenice da se približava tridesetoj, a nema stalnog partnera, stabilnu karijeru, a ni dijete.

- Mislila sam zašto svi prave toliku frku zbog tog 30. rođendana? To nije tako strašno. Onda sam napunila 29 i bila tjeskobna zbog tih subliminalnih poruka. Ako niste izgradili dom, udali se i rodili dijete ili ako do 30. nemate stabilnu karijeru, počinjete osjećati tjeskobu jer mislite da je to nešto obvezno. Dugo mi je trebalo da dođem do spoznaje da sam sretna zato što sam sama. Nazvala bih to vezom sa samom sobom - rekla je Watson, poznata kao aktivistica za prava žena, a uskoro bi se trebala pojaviti u filmu "Male žene", prema romanu Louise May Alcott. Kaže da joj je bilo veliko zadovoljstvo što je u filmu glumila uz Lauru Dern i Meryl Streep.

- Nas tri znamo se otprije. Upoznale smo se u svijetu aktivizma pa među nama postoji ta aktivistička solidarnost jer smo bile dio jednog pokreta i prije nego što smo počele raditi na ovom filmu - otkrila je Emma, UN-ova ambasadorica dobre volje koja sudjeluje u kampanji "On za nju" (He for She), koja se zalaže za jednakost između muškaraca i žena. H
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana