Sport
ATP ZAVRŠNICA U LONDONU

Nadal s mladima, Đoković i Federer u "skupini smrti"
Objavljeno 6. studenog, 2019.
Španjolskog tenisača Rafaela Nadala ni ozljeda ne može zaustaviti. Unatoč ozljedi trbušne stijenke broj jedan svjetskog tenisa odlučio je putovati na ATP završnicu u Londonu i pokušat će prvi put u karijeri osvojiti završni turnir osam najboljih tenisača svijeta.

- Obavio sam pretrage u Mallorci i unatoč malom zatezanju na desnoj strani trbuha putovat ću u London - kazao je Nadal, koji se uzbog ozljede morao povući s prošlotjednog ATP turnira u Parizu.

- U četvrtak i petak ću početi trening servisa i namjera mi je da budem spreman igrati na završnici u Londonu. Hvala na potpori - napisao je Nadal na svom twitter-profilu. Ako u Londonu uspije ući u polufinale, 2019. godinu završit će na prvom mjestu ATP ljestvice.

ATP završnica igra se od 10. do 17. studenoga u londonskoj O2 Areni, u skupini "Andre Agassi" su Nadal te igrači koji su teniska budućnost - Alexander Zverev, Daniil Medvedev i Stefanos Tsitsipas. Grupa "Bjorn Borg" može se nazvati i skupinom smrti, jer u njoj su senatori Novak Đoković i Roger Federer te Dominic Thiem i debitant Matteo Berrettini.
Hrvatska će imati svog predstavnika na skupu najboljih od najboljih, prvog dana ATP završnice na teren će Ivan Dodig, koji igra u konkurenciji parova s Filipom Polašekom. Smješteni su u skupinu "Jonas Bjorkman", a suparnici su im parovi Ram/Salisbury, Klaasen/Venus te Kubot/Melo. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike