Regija
DOLAZI VIŠE OD 50 IZLAGAČA

Manifestacijom Okusi jeseni pozivaju posjetitelje u gradsku pješačku zonu
Objavljeno 5. studenog, 2019.
POŽEGA - Okuse jeseni ponudit će Požežanima u pješačkoj zoni oko 50 izlagača, koliko ih se očekuje iduće subote na manifestaciji u organizaciji gradske Turističke zajednice pod pokroviteljstvom Grada. Tradicionalna je to manifestacija Okusi jeseni u Požegi, kojoj je središnji dio krštenje mladog vina na martinjskoj svečanosti. Proizvođači iz požeškog kraja i šire ponudit će posjetiteljima jesenske plodove i njihove prerađevine.

Na manifestaciju je pozvao gradonačelnik Darko Puljašić, rekavši kako "na tradiciji temeljimo mnogo naših događanja, a ovo je jedno od njih koje je prepoznatljivo. Drago mi je što smo okupili više od 50 izlagača na sajmu, što potvrđuje da idemo u pravom smjeru u želji da manifestacije postanu prihodovne za lokalne proizvođače i OPG-ove“.

Predstavljajući program direktorica Ureda TZ Požege Silvija Podoljak najavila je ceremoniju krštenja mošta u vino. Na prijedlog Udruge vinara i vinogradara "Stjepan Koydl" ove godine kum je vinski kardinal Vlado Bauer. Ove je godine na manifestaciju i sajam dolaze izlagači iz cijele Slavonije, Baranje i Srijema s domaćim proizvodima i tradicijskim rukotvorinama. Bit će tu i pčelarska udruga "Zlatna dolina", koja ove godine održava 10. županijsko ocjenjivanje meda. Program počinje u 10 sati, a u zabavnom dijelu nastupit će TS Zlatna dolina. B.S.T.
Možda ste propustili...

“ANTUN HORVAT” NA NATJECANJU WORLDSKILLS CROATIA 2024.

SSŠ domaćin u disciplini Pekarstvo

POTPORA OSOBAMA S AUTIZMOM

Predstava Aut Male scene iz Zagreba

Najčitanije iz rubrike