Crna kronika
TRAGEDIJA KOD TORDINACA

U sudaru poginuo 2-godišnjak, kći i majka u bolnici
Objavljeno 5. studenog, 2019.
Nastavlja se zla kob vozačice (32) koja je prije nekoliko mjeseci ostala bez supruga i oca
VINKOVCI - Stravična prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak na širem vinkovačkom području. Dijete u dobi od dvije godine smrtno je stradalo u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 10.20 dogodila na cesti Ostrovo - Tordinci nedaleko od Vinkovaca. U priopćenju Policijske uprave vukovarsko-srijemske stoji da je došlo do sudara dvaju automobila. U jednom automobilu bila je mlada majka s dvoje djece, a u drugom vozilu nalazile su se dvije osobe.
- Od posljedica zadobivenih ozljeda dijete je preminulo na mjestu nesreće, a četiri osobe su ozlijeđene i liječnička pomoć im je pružena u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima - naveli su iz policije nakon očevida. Tragično preminulo dvogodišnje dijete - dječak - nalazilo se u automobilu marke Renault kojim je upravljala 32-godišnjakinja iz Vinkovaca, a u vozilu je bila i petogodišnja djevojčica. Prema kazivanju mještana Antina, riječ je o mladoj obitelji koja živi u tom selu u vinkovačkom kraju, a koju je kobnog jučerašnjeg prijepodneva zadesila strašna tragedija koja je u šoku ostavila i njihove sumještane i stanovnike Vinkovaca i okolice.


Iz Policijske uprave u Vinkovcima su, kada je završen očevid na mjestu te strašne prometne nesreće, priopćili kako je 32-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala osobnim vozilom marke Renault iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrova.


- Zbog neprilagođene brzine u zavoju vozačica je izgubila kontrolu nad upravljačem nakon čega je vozilom prešla na suprotni kolnički trak te je došlo do udara u osobno vozilo marke Volkswagen koje je dolazilo iz suprotnog smjera - navodi se u policijskom priopćenju. Policija je prenijela kako su u nesreći na cesti Ostrovo - Tordinci ozlijeđeni 32-godišnja žena i petogodišnja djevojčica iz Vinkovaca koje su se nalazile u osobnom vozilu marke Renault, a u drugom vozilu, marke Volkswagen, ozljede su zadobili 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša u Osječko-baranjskoj županiji. Težina njihovih ozljeda nije u tom trenutku bila poznata. "Na mjestu nesreće državni odvjetnik rukovodio je očevidom", ustvrdila je vukovarsko-srijemska policija.
Mještani Antina bili su u šoku i satima nakon vijesti o prometnoj nesreći s najtežom posljedicom - izgubljenim životom djeteta. Kažu kako su ceste jučer prijepodne, zbog kiše koja je padala, bile mokre i skliske dok pokušavaju pojmiti silinu tragedije koja je snašla obitelj iz njihova sela. U Antinu mnogi nisu mogli suspregnuti suze zbog smrtno stradalog dječaka, ali i zle kobi nesretne obitelji. Mještani Antina kazuju nam kako je 32-godišnjakinja prije nekoliko mjeseci u kratkom vremenu ostala i bez supruga i bez oca, koji su preminuli...

Sanja Butigan
4

osobe su ozlijeđene u sudaru dvaju automobila na cesti između Ostrova i Tordinaca
Starica poginula u Velimirovcu
Osamdesetčetverogodišnja žena u bolnici je preminula od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak na raskrižju ulica Alojzija Stepinca i bana Jelačića u Velimirovcu kod Našica. Na ženu je oko 17.25 na obilježenom pješačkom prijelazu naletio automobil koji je vozio 61-godišnji državljanin Austrije. On se automobilom kretao u smjeru Donjeg Miholjca. Pješakinja je istoga dana u večernjim satima u Kliničkom bolničkom centru Osijek, unatoč naporima liječnika, preminula zbog zadobivenih teških ozljeda.
Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

Najčitanije iz rubrike