Mozaik
NOVI ALBUM ŽELJKA KRUŠLINA I LATINA

U prodaji je “Ljubav.com”
Objavljeno 4. studenog, 2019.
Željko Krušlin Kruška i njegovi vjerni pratitelji, članovi grupe Latino, predstavljaju novi album jedinstvenog naslova Ljubav.com. Iz samog imena ovog studijskog izdanja posve je jasno o kakvom je materijalu riječ, svevremenskoj glazbi u kojoj će svatko od nas pronaći pjesmu za svoju dušu. Deset skladbi, poput "Ne trebam snove da te sanjam", "Tebe trebam", "Ostalo je moga daha", uključujući bonus pjesmu i njihov slobodno možemo reći evergreen "Divno je biti nekome nešto" u novom aranžmanu, jamac su prave glazbene poslastice. Ljubav i obožavatelji, odavno je poznato, Željkov su pokretač u stvaranju glazbe i tekstova, a novi je album primjer njegove glazbene "filozofije", jer kako godinama sam ističe, publika je svrha njegova glazbenog postojanja kojima podastire svaki kutak svoje nemirne duše. Novi album "Ljubav.com" je u prodaji, online na hitmusicbox.com, u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, te prodavaonicama dm-a.

- Svaki novi album za mene je kao novo rađanje. Iz tog razloga pokušavam biti drugačiji, noviji i nikad ničija kopija, pa ni samome sebi. Ne dopuštam da me preplave komercijalni porivi, nego svrhu svog glazbenog postojanja pokušavam pronaći u stalnoj potrazi za nečim novim. Naravno da pritom ne zanemarujem svoju publiku, jer je ona i svrha mog postojanja, pa tako vodim brigu da moje melodije i tekstovi pjesama budu razumljivi i dostupniji publici. To moje drugačije pristupanje svakom novom albumu, a naročito u ovome, ogleda se u činjenici da pjesme ne odišu isključivo latinougođajem, nego se igram i s drugim glazbenim žanrovima - istaknuo je ovom prigodom Željko Krušlin.

Album "Ljubav.com" svojevrsna je ispovijed Željka i Latina, koja ostaje kao glazbeni zapis za sve sadašnje, ali i buduće ljubitelje ovakvih ritmova.

- Nikad mi neće dosaditi pjevati o najskrivenijim kutovima duše te se introspektivno suočavati sa samim sobom. Svakodnevni život nudi nam pregršt inspiracija u potrazi za ponajprije boljim samim sobom. Do sada sam uvijek uspijevao doći do srca svoje publike, u mojim pjesmama su prepoznali svoje nade, strasti i sanjarenja te se nadam da je ovaj album samo slijed pozitivnih vibracija”. Uživajte u Ljubav.com, kao što smo mi uživali stvarajući ga. Voli Vas Kruška! - poručuje Krušlin svojim fanovima. T.K.
Možda ste propustili...

IZ SERIJE "OBITELJ SOPRANO"

Glumac umro od predoziranja

ZAGREBAČKI OBRTNICI POKAZALI SVOJE VJEŠTINE

Modna revija Zlatna igla pokazala bogatstvo obrta

INSPIRIRANA SAMOPOUZDANIM ŽENAMA ČVRSTOG STAVA

L'attitude - kolekcija sa stavom oduševila poznate Hrvatice

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC MARTIN SAGNER

Otišel je Dudek iz Gruntovčana

2

REVIJA ŠOKAČKIH NARODNIH NOŠNJI 40 PLUS

Pobijedila Evica Bartulov

3

PROJEKT PLESNA MREŽA HRVATSKE U VINKOVCIMA

Ples ispunio vinkovačko kazalište