Mozaik
NOVI ALBUM ŽELJKA KRUŠLINA I LATINA

U prodaji je “Ljubav.com”
Objavljeno 4. studenog, 2019.
Željko Krušlin Kruška i njegovi vjerni pratitelji, članovi grupe Latino, predstavljaju novi album jedinstvenog naslova Ljubav.com. Iz samog imena ovog studijskog izdanja posve je jasno o kakvom je materijalu riječ, svevremenskoj glazbi u kojoj će svatko od nas pronaći pjesmu za svoju dušu. Deset skladbi, poput "Ne trebam snove da te sanjam", "Tebe trebam", "Ostalo je moga daha", uključujući bonus pjesmu i njihov slobodno možemo reći evergreen "Divno je biti nekome nešto" u novom aranžmanu, jamac su prave glazbene poslastice. Ljubav i obožavatelji, odavno je poznato, Željkov su pokretač u stvaranju glazbe i tekstova, a novi je album primjer njegove glazbene "filozofije", jer kako godinama sam ističe, publika je svrha njegova glazbenog postojanja kojima podastire svaki kutak svoje nemirne duše. Novi album "Ljubav.com" je u prodaji, online na hitmusicbox.com, u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, te prodavaonicama dm-a.

- Svaki novi album za mene je kao novo rađanje. Iz tog razloga pokušavam biti drugačiji, noviji i nikad ničija kopija, pa ni samome sebi. Ne dopuštam da me preplave komercijalni porivi, nego svrhu svog glazbenog postojanja pokušavam pronaći u stalnoj potrazi za nečim novim. Naravno da pritom ne zanemarujem svoju publiku, jer je ona i svrha mog postojanja, pa tako vodim brigu da moje melodije i tekstovi pjesama budu razumljivi i dostupniji publici. To moje drugačije pristupanje svakom novom albumu, a naročito u ovome, ogleda se u činjenici da pjesme ne odišu isključivo latinougođajem, nego se igram i s drugim glazbenim žanrovima - istaknuo je ovom prigodom Željko Krušlin.

Album "Ljubav.com" svojevrsna je ispovijed Željka i Latina, koja ostaje kao glazbeni zapis za sve sadašnje, ali i buduće ljubitelje ovakvih ritmova.

- Nikad mi neće dosaditi pjevati o najskrivenijim kutovima duše te se introspektivno suočavati sa samim sobom. Svakodnevni život nudi nam pregršt inspiracija u potrazi za ponajprije boljim samim sobom. Do sada sam uvijek uspijevao doći do srca svoje publike, u mojim pjesmama su prepoznali svoje nade, strasti i sanjarenja te se nadam da je ovaj album samo slijed pozitivnih vibracija”. Uživajte u Ljubav.com, kao što smo mi uživali stvarajući ga. Voli Vas Kruška! - poručuje Krušlin svojim fanovima. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LEGENDA SPAGHETTI VESTERNA I AMERIČKOG FILMA

Clint Eastwood slavi 90. rođendan

2

POZNAT PO RADU S BENDOM KISS

Iznenada preminuo gitarist Bob Kulick

3

POZNATO JE KAD U ZAGREB DOLAZI LEGENDARNI BEND

Simple Minds stižu 6. srpnja 2021.