Mozaik
OLIVIJIN KOSTIM IZ “BRILJANTINA”

Odjeća prodana za 405.700 dolara
Objavljeno 3. studenog, 2019.
Uske crne hlače i kožna jakna koje je australska glumica Olivia Newton-John nosila u filmu "Briljantin" prodani su za 405.700 dolara, na dražbi organiziranoj u subotu na Beverly Hillsu u aukcijskoj kući Julien‘s Auctions. Odjeća, koja je simbolizirala prelazak lika koji je tumačila australska glumica u mjuziklu iz 1978. iz srednjoškolke u seksi Sandy, bila je ponuđena zajedno s 500 predmeta iz filma na dražbi čiji je cilj bio prikupljanje novca za centar za liječenje oboljelih od raka Olivije Newton-John u Australiji.

Ozloglašene uske hlače koje Newton-John nosi dok pjeva duet "You‘re the One That I Want" s Johnom Travoltom bile su toliko uske da su morale biti sašivene na njoj prije snimanja scene i prodane su s potrganim zatvarčem za dvostruko viši iznos nego što se očekivalo. Ime kupca koji je kupio hlače i jaknu nije otkriveno. Na dražbi su prikupljena 2,4 milijuna dolara, a većina predmeta prodana je za viši iznos nego što se očekivalo, objavila je aukcijska kuća. Australska glumica i pjevačica, koja ima 71 godinu, objavila je početkom godine da se bori s rakom dojke treći put otkako joj je, 1992., dijagnosticiran.

Nakon prvog puta pomogla je u podizanju Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centera u Melbourneu, koji pomaže oboljelima od raka dojke u liječenju.

"Uopće nisam tužna i odvojit ću se od tih stvari", rekla je Newton-John. "To su samo stvari, i pokušavam ne biti vezana za stvari. Zadržat ću u sjećanju lijepe uspomene i fotografije", kazala je. H
Možda ste propustili...

REVIJA ŠOKAČKIH NARODNIH NOŠNJI 40 PLUS

Pobijedila Evica Bartulov

BIVŠI ČLANOVI BAMBI MOLESTERSA

L.H.D. izdali dvostruki singl

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC MARTIN SAGNER

Otišel je Dudek iz Gruntovčana

2

REVIJA ŠOKAČKIH NARODNIH NOŠNJI 40 PLUS

Pobijedila Evica Bartulov

3

PROJEKT PLESNA MREŽA HRVATSKE U VINKOVCIMA

Ples ispunio vinkovačko kazalište