Regija
DONATORI ZA KUPNJU KUĆE, DANIEL SMILJANIĆ I TOMISLAV ZELIĆ, POSJETILI JAGLAC

Kumovi Daniel i Tomislav postali dio obitelji
Objavljeno 2. studenog, 2019.
ORAHOVICA


Svaki put kada se otvore vrata njihove nove kuće i članovi Jaglaca počnu sa svojim radom u sklopu dnevnog boravka, ne skidaju osmijeh s lica. Ta kuća kao da je donijela nešto novo u ove predivne ljude i njihova ionako srca prepuna ljubavi, a osjetila su to i dva kuma Daniel Smiljanić i Tomislav Zelić, koji su Jaglacima i kupili kuću, prvi put nakon kupnje, zajedno ih posjetivši u njoj.


- Kada se sjetim prvog razgovora mene i kuma, kada smo pričali kako imamo zdravu djecu i financijski smo stabilni pa imamo mogućnost pomoći nekome kome to uistinu i treba, i tako smo došli do Jaglaca i u minuti odlučili kupiti kuću ovoj humanoj Udruzi. Danas sam presretan i srce mi je puno kada sve ovo vidim. Kum Daniel i ja i dalje ćemo biti na usluzi udruzi, a već smo dogovorili kako ćemo uključiti i naše prijatelje u sve to – rekao je Zelić.


- Udrugu poznajem već gotovo 10 godina i uvijek pomažem koliko mogu raznim akcijama, posebno nogometnim humanitarnim turnirom u Čačincima - rekao je Smiljanić.


- Od srca hvala Danielu i Tomislavu, ljudima golemog srca koji su nam donijeli dimenziju više jer naši su članovi najsretniji kada su zajedno, kada se druže i rade nešto korisno i za sebe i za društvenu zajednicu, jednostavno kada se osjećaju korisnima - zaključila je predsjednica Udruge osoba s intelektualnim poteškoćama Jaglac Đurđa Šimatović.
Danijel i Tomislav i njihove obitelji zajedno su s članovima Jaglaca sudjelovali u njihovim radionicama, družili se u ugodnim razgovorima i, kako su na kraju zaključili, time i u sebe ugradili još jednu posebnu notu zadovoljstva, sreće i osobnog ispunjenja. V.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AKO IH I BUDE, PREDBOŽIĆNE MANIFESTACIJE BIT ĆE SKROMNE

Advent u Baranji: dio je još “na čekanju”, dio otkazan

2

VIROVITIČKA PODUZETNIČKA ZONA

Nova infrastruktura u zoni Antunovac

3

PROJEKT “ČUVARICA BAŠTINE U SRCU BIZOVCA”

Obnova kurije jača razvojne potencijale općine Bizovac