Crna kronika
AUTOMOBILI ZAVRŠILI U OGRADI KUĆE

Dvoje u bolnici nakon sudara u osječkoj Retfali
Objavljeno 31. listopada, 2019.

OSIJEK
Dvije osobe prevežene su u Klinički bolnički centar Osijek nakon stravičnog sudara na križanju Dalmatinske i Zvečevske ulice u osječkoj Retfali. Prometna nesreća zbila se u četvrtak nekoliko minuta prije 10 sati.
U sudaru su sudjelovali Mazda 3 i Hyndai Accent, oba vozila osječkih registracija, a od siline udara zabili su se u zidanu ogradu obližnje kuće. U Mazdi su se aktivirali zračni jastuci, a oba automobila u potpunosti su s prednje strane uništena.
Nakon nesreće u pomoć unesrećenom vozaču Mazde priskočila je Evica Ćalušić, koja živi nedaleko u Dalmatinskoj ulici.
- To je bio stariji čovjek, pa sam mu donijela stolicu da sjedne i vode. Prvo je odbijao otići u bolnicu, ali je ipak na kraju pristao krenuti s liječnicima Hitne pomoći. Hvatao se za prsa, vjerojatno ga je boljelo od udarca zračnog jastuka. Vozačicu Hyndaia stavili su na nosila i tako prenijeli do vozila Hitne. Krv joj je curila iz nosa, bila je krvava po glavi i u šoku - kazala nam je Retfalčanka.
 Vlasnik kuće u čiju su se zidanu ogradu zabili automobili u trenutku udara nije bio kod kuće.
- Vraćao sam se kući i vidio neke automobile pokraj kuće. Još sam mislio da su mi došli neki gosti. Kada sam došao bliže tek sam onda vidio da se radi o sudaru - rekao je Osječanin.
Očevici kažu da je vozačica Hyndaia izašla vozilom iz jednosmjerne Dalmatinske ulice prema sjeveru i pri tome udarila u Mazdu koja se kretala od zapada prema istoka Zvečevskom ulicom.
Policijska očevidna ekipa vrlo brzo je došla na mjesto događaja, a nakon očevida bit će poznati detalji koji su doveli do sudara. Nakon liječničke obrade u osječkom Kliničkom bolničkom centru znat će se i kakve su ozljede zadobili vozač Mazde i vozačica Hyndaia.

S.Lacić

Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

OSAM OSOBA PRIJAVLJENO ZBOG RATNOG ZLOČINA IZ 1991.

Zlostavljali su civile u Grabovcu

Najčitanije iz rubrike