Osijek
DEŽURSTVA ZA BLAGDAN SVIH SVETIH

Otvoreni gotovo svi trgovački centri
Objavljeno 31. listopada, 2019.
Tijekom blagdana uobičajeno bi bilo da su trgovački centri zatvoreni. Međutim, 1. studenoga ove godine većina će trgovačkih centara ipak biti otvorena, i to prema sljedećem rasporedu: Kaufland će raditi od 7 do 20, a Plodine od 7 do 22 sata. Kupnja će biti omogućena i u Lidlu, i to u Mandićevoj ulici i u Strossmayerovoj od 8 do 14, a na Zelenom polju od 7 do 14 sati. Od 8 do 14 radit će i Interspar u Trpimirovoj i Strossmayerovoj ulici, a taj trgovački centar u Ulici sv. L. B. Mandića bit će otvoren od 7 do 21, a u Svilajskoj od 8 sati do 21 sat. Zatvoreni će ipak biti Pevec, Emmezeta i Portanova, a ondje će se na kinoprojekcije moći od 15.30 do 24 sata, a bit će otvoren i gbowling, kasino i tamošnji kafići.

Poseban je režim i posjet bolesnicima u KBC-u Osijek. Posjeti će, naime, 1. studenoga biti dopušteni kao i nedjeljom, odnosno u vremenu od 10 do 12 te od 16 do 18 sati. Unikom obavještava svoje korisnike da će se odvoz otpada obavljati prema redovitom rasporedu. Kad su u pitanju ljekarne, dnevno dežurstvo u dane blagdana je u ljekarni Centar na Trgu Ante Starčevića. Otvorene su i benzinske crpke u Kanižlićevoj, Trpimirovoj te Čepinskoj. Onaj tko bi eventualno posudio knjigu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek neće to moći učiniti u petak, jer će biti zatvorena. Također, za korisnike će biti zatvoreni i svi poštanski uredi Hrvatske pošte. M. Mihelić
Tržnica će raditi i noću
Osim u cvjećarnicama te uobičajeno za blagdan Svih svetih te na Dušni dan ispred osječkih groblja, velik izbor cvjetnih aranžmana i cvijeća tradicionalno je ponuđen kupcima i na osječkoj glavnoj tržnici. Prodavači cvijeća uobičajeno će raditi 31. listopada tijekom cijeloga dana, pa čak i tijekom noći, i to sve do petka, odnosno sve dok budu imali cvjetnih aranžmana u ponudi.

Međutim, 1. studenoga zatvoreni dio tržnice neće raditi, a za kupce će otvoriti vrata u subotu i nedjelju, i to prema uobičajenom radnom vremenu, odnosno od 7 do 13 sati.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KORONAKRIZA SMANJILA GOSPODARSKU AKTIVNOST

Javni bilježnici suočeni sa znatnim padom prometa

2

OPASNO GRADILIŠTE U RUŽINOJ ULICI

Opasan teret nad glavama prolaznika

3

U ORGANIZACIJI TZ-A I OSJEČKOG SAJMA

Sajam antikviteta vraća se u Tvrđu nakon dva mjeseca