TvObzor
PICKBOX NOW

Sjajna nova britanska kriminalistička serija “Stranci”
Objavljeno 31. listopada, 2019.

Britanska kriminalistička serija Stranci (Strangers) stigla je na Pickbox NOW. Ne propustite premijeru ove kriminalističke serije koja dolazi od producenata serije The Missing, Harryja i Jacka Williamsa, koji su pisali i scenarij.

U glavnim ulogama nalaze se popularni britanski glumac John Simm (Dr. Who, 24 Hour Party People) i nagrađivani kineski glumac Anthony Wong, kojemu je ovo prva uloga na engleskom jeziku. U ostalim ulogama nalaze se Dervla Kirwan, Emilia Fox, Katie Leung i Tom Wu. John Simm sveučilišni je profesor Jonah Mulray, čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena Megan, visoko pozicionirana međunarodna razvojna radnica, poginula u prometnoj nesreći na planinskom putu nadomak Hong Konga. Jonah sjeda u avion za Hong Kong i kreće identificirati tijelo. Sam u potpuno novoj i nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novca, Jonah otkrije da nesreća nije nimalo ono što se čini.

Megan je vodila opasan dvostruki život zbog kojeg se uplela u zlokobne poslovne spletke. Mreža zavjera širi se i produbljuje sa svakim novim dokazom koji upućuje na ubojstvo.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U PRODAJI NOVI ALBUM MATIJE DEDIĆA – TAJNA VJEŠTINA

Još jedan pozornosti vrijedan album

DO KRAJA SVIBNJA NA HBO GO-U

Pravi je trenutak za Marvel maraton

ANTONIA DORA & ALEN ĐURAS: DA TI USNE SLIJEDIM

Duetom pričaju prekrasnu ljubavnu priču

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana