TvObzor
EVERYDAY LIFE

Coldplay predstavljaju dvije nove pjesme s nadolazećeg albuma
Objavljeno 31. listopada, 2019.

Početkom prošlog tjedna Coldplay su obznanili prve detalje nadolazećeg dvostrukog osmog studijskog albuma "Everyday Life" u obliku pisma s njihovim potpisima te ga uputili fanovima diljem svijeta, a koji smo podijelili i na našem Instagram-profilu.

Naime, izlazak dvostrukog 53-minutnog studijskog albuma "Everyday Life" planiran je za petak, 22. studenog 2019., preko etiketa Parlophone/Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku. Prva polovina albuma nosit će naslov "Sunrise", a druga "Sunset", te je riječ o albumu s kojim se bend vraća svojim korijenima i koji će zvučati poput pravog alter rock projekta.

Sada imamo priliku čuti i dvije najnovije pjesme, "Orphans" i "Arabesque", a osim oba pripadajuća lyric videa, Coldplay su napokon predstavili i službeni video za pjesmu "Orphans" u kojemu bend svira na različitim lokacijama.

“Ovaj album na neki je način naša reakcija na doživljenu negativnost koja je posvuda. Iako je zaista puno nevolje na svijetu, s druge je strane toliko pozitive i života koji se događa oko nas” izjavio je frontman Chris Martin u ekskluzivnom intervjuu za BBC Radio 1.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...