Tehno
SAMSUNG

6. mjesto na Interbrandovoj listi brendova
Objavljeno 25. listopada, 2019.
Osim što je ove godine predstavio vrhunske pametne telefone, uključujući Galaxy S10 seriju, Galaxy Note 10 i Note10+, zapanjujući Galaxy Fold i prvi 5G pametni telefon, Samsung je 5G tehnologiju primijenio i na automobilističkim utrkama


S vrijednošću brenda od 61,1 milijardu dolara, Samsung Electronics ove je godine zauzeo šesto mjesto na Interbrandovoj listi najboljih svjetskih brendova. Ovom postignuću pridonijela je činjenica da Samsung, kao tehnološki lider i vodeći svjetski proizvođač poluvodiča, bilježi snažan razvoj inovacijskih tehnologija, uključujući 5G mrežu, umjetnu inteligenciju, IoT i automobilsku tehnologiju. Ovom je uspjehu prethodilo i kontinuirano lansiranje inovativnih proizvoda prilagođenih suvremenom načinu života, trendovima i potrebama korisnika, među kojima su BESPOKE hladnjak, Sero TV i uređaj potpuno nove mobilne kategorije - Galaxy Fold.


„Veliko nam je zadovoljstvo što su naš trud prepoznali i naši korisnici, kojima su inovativna rješenja olakšala svakodnevne aktivnosti. Kako bismo nastavili pozitivne promjene u društvu kroz inovacije, i dalje ćemo pratiti želje i potrebe naših korisnika“, istaknuo je YH Lee, voditelj marketinga tvrtke Samsung Electronics.


Osim što je ove godine predstavio vrhunske pametne telefone, uključujući Galaxy S10 seriju, Galaxy Note 10 i Note10+, zapanjujući Galaxy Fold i prvi 5G pametni telefon, Samsung je 5G tehnologiju primijenio i na automobilističkim utrkama. Također, zahvaljujući inovativnom dizajnu te QLED 8K i mikro LED zaslonu, korisnicima je omogućio potpuno novo iskustvo gledanja. Svoju vodeću poziciju Samsung je učvrstio i u području premium hladnjaka i perilica rublja. Taj je asortiman ove godine upotpunio predstavivši vrhunske i moderne hladnjake BESPOKE, koji se savršeno integriraju u unutrašnjost različitih prostorija. Samsung kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj te proširuje svoje mogućnosti proizvodnje poluvodiča, pri čemu je svoju prisutnost ovom području dodatno ojačao ove godine pokretanjem masovne proizvodnje prvih 12 gigabitnih LPDDR5 DRAM rješenja za vrhunske pametne telefone. M.R.


Samsung je 5G tehnologiju primijenio i na automobilističkim utrkama
Možda ste propustili...

SONY PREDSTAVIO NOVE EXTRA BASS BEŽIČNE ZVUČNIKE

Uživajte u dubokim, prodornim zvucima basa gdje god se nalazili

PLAYSTATION PLUS

Llista igara za srpanj

DELL TECHNOLOGIES

Compingu dvije nagrade

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana