Mozaik
NACIONALNA TOP-LISTA SINGLOVA

Igor Delač i dalje na prvom mjestu
Objavljeno 23. listopada, 2019.
Najnoviji podaci iz domaćeg radijskog etera otkrili su višestruke novitete na listi HR Top 40. Među njima je najviši ulaz pripao Franki, popularnoj izvođačici koja je ovih dana publici predstavila novi singl i spot te oduševila mnogobrojne ljubitelje glazbe. Pjesma "Sve dok sanjaš" u izdanju Croatia Recordsa i Karpo Medije, jedno je od posebnijih ostvarenja za ovu glazbenicu kojoj su brojni glazbeni kritičari prognozirali izniman uspjeh novog singla. Nenad Ninčević potpisuje tekst pjesme, Branimir Mihaljević zaslužan je za glazbu i aranžman, a spot je snimljen u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. Upravo videouradak predstavlja priču koja je očarala Frankine obožavatelje, jer prikazuje krug života iz perspektive majke, prikazan kroz četiri godišnja doba.

- Moram zahvaliti apsolutno svakome od vas, tko god je ovu pjesmu poslušao, tko god ju je zavolio u ovako malo vremena što pjesma živi. Baš zbog toga što mi je toliko posebna, toliko mi je bitno i da se vama, dragim slušateljima, pjesma svidi. Nastavite slušati super glazbu, volite se i budite zaljubljeni! - poručila je Franka, koja je s pojavom pjesme "Sve dok sanjaš" u radijskom eteru ušla direktno na drugo mjesto liste najemitiranijih izvođača.

Na broju 1 još jednom se smjestio Igor Delač s hitom "U krvi si", u izdanju Croatia Recordsa, a listi su se, uz Franku, pridružila još četiri nova singla. Na HR Top 40 ušao je Vranac s pjesmom "Komadić čokolade", zatim Mile Kekin s novim singlom "Zbogom tjeskobo", Marko Tolja i njegova pjesma "Još jedan dan" te Cecilija sa singlom "Hej mladosti".

Franka je s novom pjesmom "Sve dok sanjaš" na regionalnim listama zauzela broj 1 u Dalmaciji te Istri i Primorju. Damir Kedžo najemitiraniji je u Slavoniji i Zagorju s pjesmom "Vidi se izdaleka", Delač i pjesma "U krvi si" drže prvu poziciju u Središnjoj Hrvatskoj, dok se Zsa Zsa smjestila na prvo mjesto liste Grada Zagreba s pjesmom "Zarobljena".

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.
Možda ste propustili...

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike