Crna kronika
SLATINSKI VATROGASCI DOŠLI NA VRIJEME

Brzom intervencijom spasili kuću
Objavljeno 23. listopada, 2019.
SLATINA

U slatinskom prigradskom naselju Kozicama u ponedjeljak je poslijepodne izbio požar u obiteljskoj kući, u Glavnoj ulici na kućnom broju 176. Dojavu o požaru zaprimila je Javna vatrogasna postrojba u Slatini u 17.30, a vatrogasci su u rekordnom roku stigli na požarište. Vatra se počela širiti krovištem, ali upravo zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji nije došlo do požara katastrofalnih razmjera. Slatinski vatrogasci, naime, brzo su lokalizirali požar, a potom ga i potpuno ugasili.

Osim vatrogasaca na mjesto događaja izišla je i slatinska policija te dežurna ekipa HEP-a. Nastala šteta i okolnosti izbijanja požara bit će naknadno utvrđeni, a ozlijeđenih osoba nema, jer, kako neslužbeno doznajemo, u kući nekoliko godina nitko ne stanuje.

Požarnih intervencija u ponedjeljak imali su i vatrogasci u Osječko-baranjskoj županiji. Najveća šteta, a procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, nastala je u požaru koji je izbio u Satnici Đakovačkoj. Zbog još neutvrđenih razloga u Ulici braće Radića došlo je do požara na sušari za suncokret u vlasništvu 58-godišnjaka. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Satnica Đakovačka i pripadnici vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gašinci. Protupožarni inspektor očevid je obavio u utorak. Na terenu su u ponedjeljak bili i vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Vuka i Čepin. Razlog njihove intervencije požar je kukuruzišta kod Lipovca Hrastinskog. Nakon očevida znat će se visina štete. Manju intervenciju imali su i članovi DVD-a Bizovac, koji su gasili zapaljeno lišće u blizini ambulante. Veće štete nije bilo. P.Žarković/S.Lacić
U Satnici Đakovačkoj zapalila se sušara za suncokret, šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna
Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

ZAUSTAVILI GA NA GRANICI

Izgon iz RH zbog krivotvorene vize

Najčitanije iz rubrike