Novosti
PEVECOVA NAGRADNA IGRA

Prvih 100 tisuća kuna Vukovarcu
Objavljeno 22. listopada, 2019.
Prvih 100.000 kuna koje je dodijelio Pevec u svojoj nagradnoj igri odlazi i u Vukovar.


Dobitnik je Antun Marković, koji je, kako je priopćeno iz te tvrtke, prije samo nekoliko dana zaigrao Pevecovu nagradnu igru “Budi jedan od Pevecovih 7”.


Antun Marković prvi je dobitnik Pevecove velike nagradne igre u kojoj se ukupno dijeli čak milijun kuna. "Uvijek se nadate da ćete osvojiti, ali teško je vjerovati kad se to doista dogodi. Upravo preuređujem svoju rodnu kuću u Vukovaru u koju se već duže vrijeme želim vratiti, tako da će većina nagrade otići na to, a dio ću, dakako, podijeliti s djecom. Hvala Pevecu na nagradi koja će mi uvelike pomoći", izjavio je sretni dobitnik.


Budući da trenutačno živi u Osijeku, Antun Marković znatno će si olakšati radove u rodnome gradu jer sada može kupovati i u novootvorenom Pevecovu centru u Vukovaru te tamo iskoristiti sredstva sa svoje poklon-kartice. Na svečanoj dodjeli nagrade iznos od 100.000 kuna na Pevecovoj poklon-kartici Markoviću je uručio Željko Pervan, kojega u posljednje vrijeme viđamo na malim ekranima u ulozi dosjetljivog zaposlenika Peveca, odlučnog da kupcima objasni kako upravo oni mogu postati “jedan od Pevecovih 7”.
"Pred nama je još šest velikih izvlačenja u kojima će šest sretnika osvojiti Pevecovu poklon-karticu od 100.000 kuna te 258 Pevecovih poklon-kratica od 1000 kuna. Sljedeće izvlačenje je 25. listopada, a ponavlja se svakih deset dana do 15. prosinca. U idućim izvlačenjima možda baš vi budete sretan dobitnik, zato - ne čekajte, uključite se u nagradnu igru ‘Budi jedan od Pevecovih 7‘, postanite članom Pevecova kluba vjernosti, kupujte iznad 200 kuna i popunite prijavu na infopultu najbližeg prodajnog centra ili na www.pevec.hr", pozivaju građane iz Peveca. R.I.